Noblekitchen@Home Christmas Experience

Lieve gasten,

Graag willen wij er samen met u een hele bijzondere kerst 2020 van maken.

Helaas hebben we moeten besluiten om vooralsnog tot minimaal 4 januari 2021 onze deuren gesloten te houden. Uiteraard respecteren we dat er vanuit de overheid pas op 8 december bericht komt over de heropening van de horeca, maar wij vonden de onzekerheid voor ons en zeker ook voor u als gast te groot.

Gezien het bewogen jaar, vinden wij het echter nóg belangrijker mooie momenten te vieren met familie, vrienden en geliefden. Daarom informeren we u graag over onze mooie, creatieve oplossingen voor een Noble Kitchen Christmas Time@Home.

In samenspraak met Patron Cuisinier Edwin Kats heeft Chef de Cuisine Tom Schoonus met alle zorg 3 schitterende mogelijkheden samengesteld:

NobleKitchen@Home Christmas Experience

Viert u dit jaar kerst in eigen huis? Wij verzorgen graag een @Home Christmas Experience, door middel van een feestelijk 4-gangen take-away menu. Maak uw menu helemaal compleet met een bijpassend wijn arrangement.

De gerechten van deze menu’s zijn makkelijk met enkele duidelijk omschreven handelingen in elke keuken te bereiden. Helaas kunnen wij niet afwijken van het menu en/of rekening houden met dieetwensen en allergieën (met als uitzondering ons vegetarisch take-away menu)

Bestellen
Bestellen kan uitsluitend online tot en met 18 december a.s. via het bestelformulier. Deze bestellingen zijn gegarandeerd na uw online betaling.

Afhalen
Afhalen kan van 21 december tot en met 31 december tussen 11:00 en 14:00 uur.

Bekijk hier het menu

Bestellen

Noble Kitchen’s Asian Afternoon tea

Een keer wat anders dan een kerstlunch of kerstdiner? Dat kan met onze feestelijk Asian Afternoon Tea. Verassende zoete en hartige bites, begeleid door speciaal geselecteerde theesoorten van Newby.

Lees meer

Your Noble Chef@Home

Van maandag 21 december t/m woensdag 30 december kunt u gebruik maken van een privé chef en gastheer/vrouw vanuit Noble Kitchen, de aanvang van de lunch of het diner stemmen wij graag met u af.

Verwen u en uw gasten met een mooi 5-gangen menu met bijpassende wijnen, vooraf serveren we Champagne met enkele amuses en de maaltijd wordt afgesloten met friandises.

Dekt u de tafel en dan laten wij uw keuken schoon achter zodat u de gehele middag/avond kunt genieten.

De prijs van het arrangement is €200,- per persoon en te boeken voor minimaal 4 en maximaal 6 personen. Your Noble Chef@Home is uitsluitend via info@restaurantnoble.nl te boeken (t/m 18 december).

Vraag uw Noble Chef @ Home aan

Meet the chefs

De ziel van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Momenteel hebben we geen events gepland. Stay tuned!

Reserveer