Noblekitchen@Home Christmas Experience

*** UPDATE ***
We willen al onze gasten bedanken voor de grote belangstelling voor de menu’s van Kerst en Oud & Nieuw.
We zijn op dit moment volledig uitverkocht. We wensen iedereen een mooi uiteinde en hopen u snel weer te mogen verwelkomen in onze restaurants.
– Team Restaurant Noble & Noble Kitchen

 

In samenspraak met Patron Cuisinier Edwin Kats heeft Chef de Cuisine Tom Schoonus met alle zorg 3 schitterende mogelijkheden samengesteld:

NobleKitchen@Home Christmas / New Year Experience

Viert u dit jaar Oud & Nieuw in eigen huis? Wij verzorgen graag een @Home Christmas / New Year Experience, door middel van een feestelijk 4-gangen take-away menu. Maak uw menu helemaal compleet met een bijpassend wijn arrangement.

De gerechten van deze menu’s zijn makkelijk met enkele duidelijk omschreven handelingen in elke keuken te bereiden. Helaas kunnen wij niet afwijken van het menu en/of rekening houden met dieetwensen en allergieën (met als uitzondering ons vegetarisch take-away menu)

Bestellen
Bestellen kan uitsluitend online tot en met 30 december a.s. via het bestelformulier. Deze bestellingen zijn gegarandeerd na uw online betaling.

Afhalen
Afhalen kan op 30 en 31 december tussen 11:00 en 14:00 uur.

Bekijk hier het menu

Bekijk hier de wijnkaart

Noble Kitchen’s Asian Afternoon tea

Een keer wat anders dan een kerstlunch of kerstdiner? Dat kan met onze feestelijk Asian Afternoon Tea. Verassende zoete en hartige bites, begeleid door speciaal geselecteerde theesoorten van Newby.

Lees meer

Meet the chefs

De ziel van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Momenteel hebben we geen events gepland. Stay tuned!

Reserveer