Kerst 2018

De feestdagen brengt u natuurlijk graag door met uw dierbaren op een aangename plek waar u samen geniet van de heerlijkste gerechten en mooiste wijnen. Kies dit jaar voor een mooie kerstlunch of uitgebreid kerstdiner in Noble Kitchen te Cromvoirt! 

Het keukenteam onder leiding van onze Chef de Cuisine Bobby Rust kan niet wachten om u als gast te verwelkomen op Kerstavond, Eerste Kerstdag of Tweede Kerstdag. Voor deze bijzondere dagen hebben wij mooie menu’s samengesteld, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met al uw speciale wensen – gelieve dit bij de reservering door te geven.

Met het schitterende uitzicht over Bernardus Golf kunt u met uw familie of vrienden genieten van deze voortreffelijke gerechten. 

Gedurende de kerstdagen is Bernardus Café dagelijks vanaf 10.00 uur geopend en kunt u genieten van onze gebruikelijke à la carte-kaart. Speciaal voor de kerstdagen hebben we daarnaast een feestelijk 4-gangenmenu samengesteld.

—-

Bekijk hier ons kerstmenu >

—-

 

U kunt reserveren via kerst@noblekitchen.nl
Uw reservering is gegarandeerd na ontvangst van een mail met bevestigingsnummer.

 

Meet the chefs

De ziel van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Reserveer