Noble Kitchen @ Home

De horeca is weer dicht, maar niet getreurd….
Bestel uw Noble Kitchen @ Home en geniet thuis van de smaken van Noble Kitchen.

De gerechten van Noble Kitchen @ Home zijn makkelijk met enkele duidelijk omschreven handelingen in elke keuken te maken.
Om het feest compleet te maken heeft onze sommelier enkele mooie bijpassende wijnen geselecteerd .

Bestellen
U kunt online bestellen via de button of door te bellen naar 073 203 4888.
Maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 uur en 18.00 uur
Weekenddagen tussen 11.45 uur en 18.00 uur
Het bestellen van de gerechten kan tot uiterlijk één uur voor het tijdstip wanneer u de maaltijd komt halen.
Wenst u te bestellen binnen dit tijdsbestek? Neemt u gerust telefonisch contact op, dan kijken we graag samen naar de mogelijkheden.
Tijdens de bereiding en het afhalen zullen wij uiteraard de RIVM richtlijnen nauwkeurig volgen.

Bestellen

Afhalen
De gerechten zijn af te halen van maandag tot en met zondag tussen 12.00 en 19.00uur.
Wanneer u telefonisch besteld, kunt u uitsluitend betalen met PIN.

BITES

Jamón / Blazquez / Ibérico / Bellota

16

Yakitori / Kippendijen / Togarashi / Soja / Bonito flakes (2st)

7

Yakitori / Gevogelte / “Meatball” / Tare-saus / Eidooier (2st)

7

SUSHI

'Noble style’ / Nori / Kalfstartaar / Paling / Amandel / 8st

12

‘Crunchy’ / Krab / Tempura / Papaya / Togarashi / 8st

18

‘Crispy’ / Kip / Ketjap / Kroepoek / Lever / 8st

9

‘Spicy tuna’ / Tonijn / Sambal / Zoete aardappel / 8st

12

SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI / 16st

22

SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI / 16st / SUSHI NIGIRI / 8st

36

Sashimi / Zalm / Sake / Filet

7

Sashimi / Tonijn / Tuna / Yellowfin / Filet

9

KOUD

Tonijn tataki / Rettich / Sesam / Soja-limoen vinaigrette

14

Poké bowl / Edamame / Sushi rijst / Harissa / Nori (v)

12

+ zalm of tonijn

6

SOEP

Bloemkool / Indiaanse curry / Garnaal / 1 Liter

12

WARM

Black cod / ‘Kitchen style’ / Spitskool / Yuzu

28

Rendang / Rijst / Haricots verts / Krokante ui

18

Saté / Kippendijen / Atjar / Cassave kroepoek / Rijst

15

Spitskool / Miso / Furikaki / Pinda / BBQ (v)

10

GARNITUREN

‘Sajoer boontjes’ / Kitchen style / Haricots verts / Krokante ui

7

‘Asian salad’ / Sla / Rettich / Wortel / Nam-pla / Pinda

7

NAGERECHTEN

Mango / Basilicum / Hazelnoot

10

Kaas / Chinese Pruim / Kriek-hazelnootbrood / Toast / 5 soorten

15

Friandises / Chocolade / Macaron / Nougat (4st)

5

NOBLE FLAVORS

Noble Naturvie Olijfolie

22

WIJNEN

Champagne

Laurent Perrier / Champagne / Frankrijk / N.V. - Een Mooie frisse Champagne gemaakt van meer chardonnay dan gebruikelijk. Het dus is een blend van chardonnay (minimaal 50%), pinot noir & pinot meunier. Gemaakt van 55 verschillende cru wijngaarden die voor veel elegantie en diepgang zorgen. Een mooi aperitief.

55

Wit

Grüner Veltliner / Niederösterreich / Nigl / Oostenrijk / 2018 - Klassiek mooi fris gemaakt, de perfecte wijn om de lichtere smaken te begeleiden of gewoon lekker als aperitief. De wijn wordt gemaakt door top wijnmaker Nigl in Niederösterreich, het noordoosten van Oostenrijk.

24

Bourgogne / Chardonnay / Mathieu Paquet / Frankrijk / 2016 - Een rijke stijl maar wel verfijnd. Meneer Paquet heeft zijn wijngaarden in het zuiden van de Bourgogne en dat komt terug in de smaak. Door de wat meer zuidelijke ligging ga je net wat meer rijke smaken tegenkomen maar nog niet de vettige Chardonnay met hout. Niet commercieel maar wel die verfijnde smaak die je van een Bourgogne mag verwachten.

28

Chardonnay / Monterey County / Bernardus / 2017 - Dit is die heerlijk rijpe, boterige Chardonnay met hout lagering. Het wordt gemaakt in Californië en is eigendom van een Nederlander. “Taste a dream” is wat de founder het allerbelangrijkste vindt als je geniet van deze wijn.

32

Rosé

Corbières / Cuvée Classique / Frankrijk / Château Ollieux / 2018 - Een rosé uit Corbièries, een gebied in het zuiden van Frankrijk in de Languedoc. Een gebied waar veel warmte is en waar zeer goede lichte rosè’s worden geproduceerd. In dit geval zorgt een blend van Grenache en Cinsault voor een mooie expressie van fruit.

24

Rood

Barbera d'Asti / Piemonte / Italië / Cossetti / 2017 - Heerlijk zacht fruit gedomineerde wijn uit het noorden van Italië. Barbera is een druif die vaak wel iets vollere wijnen produceert. Wat steviger dan Bourgogne maar ook niet zwaar en dominant. Goed ruim inzetbaar bij verschillende gerechten, niet te complex maar wel erg lekker.

24

Mencía / Bierzo / Spanje / Losada / 2017 - Een mooie krachtige wijn uit een relatief onbekend gebied in het noorden van Spanje. Net boven de Portugese grens ligt een bijna woestijnachtig landschap met warme zomers die zorgen voor veel rijkdom in de wijn. Hoewel het geen patserige Rioja is staat deze wijn zeker zijn mannetje. Zwaardere vleesgerechten gaan hier perfect bij.

28

Pinot Noir / Santa Lucia Highlands / Bernardus / 2017 - Pinot noir, de druif die bekend is om zijn lichte, elegante en verfijnde wijnen voornamelijk komend uit de Bourgogne. Hier in Californië merk je dat het klimaat zorgt voor net iets meer rijkdom in de wijn, iets vriendelijker in de zuren en wat zachter. Wel blijft dat verfijnde karakter behouden. Het is wijn die de lengte heeft om veel smaken te ondersteunen.

35

Dessert

Coteaux du Layon / Chenin Blanc / Domaine Cady / 2019 - Dit is een zoete wijn maar niet een stroperige zoals u het misschien in gedachte heeft. Chenin Blanc is een druif met van zichzelf hoge zuren maar deze wijn wordt geproduceerd als en Sauternes. Het prettige is dat de wijn de rijkdom heeft om het zoete op te pakken maar ook de frisheid heeft om het verteerbaar te houden.

28

Meet the chefs

De soul van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Bernardus winemaker diner

26 nov

Op deze avond zal Chef de Cuisine Tom Schoonus een bijzonder 6-gangenmenu samenstellen met ...

Reserveer