NobleKitchen@Home

Bestel NobleKitchen@Home en geniet thuis van de smaken van Noble Kitchen.

De gerechten van NobleKitchen@Home zijn makkelijk met enkele duidelijk omschreven handelingen in elke keuken te maken.
Om het feest compleet te maken heeft onze sommelier enkele mooie bijpassende wijnen geselecteerd.

Bestellen
U kunt bij voorkeur online bestellen via de button of telefonisch via 073 203 4888.
Bestellen kan tot uiterlijk één uur voorafgaand aan het tijdstip dat u uw NobleKitchen@Home wenst af te halen, met uitzondering van onze Noble Global Box en de Asian Afternoon Tea. Deze zijn tot 1 dag van te voren te bestellen.

Wenst u te bestellen buiten dit tijdsbestek? Neemt u gerust telefonisch contact op, dan kijken we graag samen naar de mogelijkheden.
Tijdens de bereiding en het afhalen zullen wij uiteraard de RIVM richtlijnen nauwkeurig volgen.

Bestellen

Afhalen bij Noble Kitchen
Donderdag t/m zondag tussen 12.00 uur en 18.30 uur.

Wanneer u telefonisch bestelt, kunt u uitsluitend betalen met PIN.

Afhalen bij Restaurant Noble in ‘s-Hertogenbosch
(alleen bij een online bestelling)
Als u uw online bestelling voor 15.30 uur heeft gemaakt, is het ook mogelijk deze tussen 16.30 en 18.30 uur af te halen bij Restaurant Noble in ‘s-Hertogenbosch. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit dan aan ons door bij uw bestelling.

BITES

Jamón / Blazquez / Ibérico / Bellota

15

Edamame / Boontjes / Sinaasappel / Sansho (v)

4,5

Cassave / Chips / Specerijen / Dip

6

SUSHI

'Noble style’ / Nori / Kalfstartaar / Paling / Amandel / 8st

12

‘Crunchy’ / Krab / Tempura / Papaya / Togarashi / 8st

18

‘Crispy’ / Kip / Ketjap / Kroepoek / Lever / 8st

9

Sushi / Mango / Kerrie / Citrus / Avocado / 8st (v)

9

SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI / 16st

22

SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI / 16st / SUSHI NIGIRI / 8st

36

Sashimi / Zalm / Sake / Filet

7

Sashimi / Tonijn / Tuna / Yellowfin / Filet

9

KOUD

Gravad lax / Zalm / Ingelegd / Kruiden / Brioche

12

WARM

Maïs / Soep / Ei / Kip / Bosui / Chili / (1ltr)

12

Kalkoen / Rouleau / Cranberry / Walnoten

14

Asperges / Miso / Geitenyoghurt / Zeekraal (v)

12

GARNITUREN

Brandada / Aardappel / Stokvis / Olijfolie

10

NAGERECHTEN

‘Baba au Rhum’ / Sinaasappel / Crème / Rum

10

Kaas / Chinese Pruim / Kriek-hazelnootbrood / Toast / 5 soorten

12

Friandises / Chocolade / Macaron / Gepofte rijst koek (4st)

5

ASIAN AFTERNOON TEA

Asian Afternoon Tea

30

HARTIG KOUD

Sandwich / Krab-zalm salade / Gele curry / Mango

Poke bowl / Mini / Edamame / Zoete aardappel

Kip / Sesam / Komkommer / Koriander

HARTIG WARM

Okonomiyaki / Kool / Wasabi / Spek

‘Thai fishcake’ / Kabeljauw / Citroengras / Chili

Bloemkool / Curry / Indiaans / Madras

ZOET

Macaron / Mango / Limoen

Madeleine / 5-spice / Dip

Panna cotta / Pandan / Luchtig

Melkchocolade / Gepofte rijst / Cranberry

Bij iedere gang zit een speciaal geselecteerde thee van Newby

NOBLE FLAVORS

Noble Naturvie Olijfolie

22

WIJNEN

Champagne

Laurent Perrier / Champagne / Frankrijk / N.V. - Een Mooie frisse Champagne gemaakt van meer chardonnay dan gebruikelijk. Het dus is een blend van chardonnay (minimaal 50%), pinot noir & pinot meunier. Gemaakt van 55 verschillende cru wijngaarden die voor veel elegantie en diepgang zorgen. Een mooi aperitief.

55

Wit

Grüner Veltliner / Niederösterreich / Nigl / Oostenrijk / 2018 - Klassiek mooi fris gemaakt, de perfecte wijn om de lichtere smaken te begeleiden of gewoon lekker als aperitief. De wijn wordt gemaakt door top wijnmaker Nigl in Niederösterreich, het noordoosten van Oostenrijk.

24

Limoux / Chardonnay / Jean Paul Mas / Frankrijk / 2019 - In het zuiden van Frankrijk vinden we een grote wijnmaker, een wijnmaker die op grote schaal wijn maakt maar ook een fijne kwaliteit waarborgt. In de Limoux heeft hij een typerende stijl Chardonnay gemaakt. Een wijn die beduidend wat hout gebruik heeft gehad in het vinifieren maar alsnog wel de zuiverheid en balans kan behouden. Hierdoor hebben we een krachtige wijn die fijne zuren heeft.

28

Chardonnay / Monterey County / Bernardus / 2017 - Dit is die heerlijk rijpe, boterige Chardonnay met hout lagering. Het wordt gemaakt in Californië en is eigendom van een Nederlander. “Taste a dream” is wat de founder het allerbelangrijkste vindt als je geniet van deze wijn.

32

Rosé

Corbières / Cuvée Classique / Frankrijk / Château Ollieux / 2018 - Een rosé uit Corbièries, een gebied in het zuiden van Frankrijk in de Languedoc. Een gebied waar veel warmte is en waar zeer goede lichte rosè’s worden geproduceerd. In dit geval zorgt een blend van Grenache en Cinsault voor een mooie expressie van fruit.

24

Rood

Barbera d'Asti / Piemonte / Italië / Cossetti / 2017 - Heerlijk zacht fruit gedomineerde wijn uit het noorden van Italië. Barbera is een druif die vaak wel iets vollere wijnen produceert. Wat steviger dan Bourgogne maar ook niet zwaar en dominant. Goed ruim inzetbaar bij verschillende gerechten, niet te complex maar wel erg lekker.

24

Marche / Montepulciano / Giacomo Centanni / Italië / 2017 - Een mooie wijn uit midden Italië, in een gebied vol gebergte in de Marche vinden we Ascoli Piceno. Een klein dorpje waar een groots wijnmaker wijn maakt. Giacomo Centanni laat hier zijn bekwaamheid zien door een fijne verteerbare doch krachtige wijn te maken van de Montepulciano druif. Rijkdom. Kracht en diepgang raken in elkaar verwikkeld.

28

Pinot Noir / Santa Lucia Highlands / Bernardus / 2017 - Pinot noir, de druif die bekend is om zijn lichte, elegante en verfijnde wijnen voornamelijk komend uit de Bourgogne. Hier in Californië merk je dat het klimaat zorgt voor net iets meer rijkdom in de wijn, iets vriendelijker in de zuren en wat zachter. Wel blijft dat verfijnde karakter behouden. Het is wijn die de lengte heeft om veel smaken te ondersteunen.

35

Dessert

Coteaux du Layon / Chenin Blanc / Domaine Cady / 2019 - Dit is een zoete wijn maar niet een stroperige zoals u het misschien in gedachte heeft. Chenin Blanc is een druif met van zichzelf hoge zuren maar deze wijn wordt geproduceerd als en Sauternes. Het prettige is dat de wijn de rijkdom heeft om het zoete op te pakken maar ook de frisheid heeft om het verteerbaar te houden.

28

Meet the chefs

De soul van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Momenteel hebben we geen events gepland. Stay tuned!

Reserveer