FINGERFOOD

Jamón - Blazquez - Ibérico - Bellota

21,50

Kroepoek - Aubergine - Geroosterd - Muhammara (v)

6,50

Edamame - Boontjes - Sinaasappel - Kimchi kruiden (v)

6,50

Oester per stuk

Gillardeau - Komkommer - Passievrucht - Vadouvan

6,75

Zeeuwse platte - Sjalot - Dashi azijn - Limoen

4,95

Dim Sum - Yakitori per stuk (vanaf 2 stuks)

Gyoza - Gevogelte - Lavas - Chili

4,5

Ha kau - Rivierkreeft - Surimi - Gestoomd / Crispy chili oil

4,5

Sui kau - Kip - Kerrie - Madras - Krokant - Dip

4,25

Lo pak ko - Rettich - Dumpling - Kurkuma - Basilicum (v)

3,25

Garnaal - Ebi - Tempura - Koshõ - Gochujang

3,25

Yakitori Kippendij - Togarashi - Soja - Bonito flakes

5

Yakitori “Meatball” - Gevogelte - Tare saus - Eidooier

5

Yakitori Schorseneren - Miso - Kappertjes - Ponzu (v)

5

Kaviaar

Osetra - Asipencer - Anna Dutch - Blini - Noritten - Crème Fraîche - 28 gr

110

Blini - Gerookte zalm - Osetra - Anna Dutch - 5 gr - Wasabi - Avocado - 1st

22

Brioche - Gerookte paling - Crème fraîche - Kaviaar - 5gr - Bieslook - 1st

22

Noble's favourite (vanaf 2 stuks)

Gerookte paling - Brioche - Crème fraîche - Haringkuit - Bieslook

9

Dagelijks Wisselend Lunchmenu

2 gangen - voor - hoofd óf hoofd - dessert

46

3 gangen - voor - hoofd - dessert

54

MENU

Asian Flavors

Schotse zalm - Hokkaido - Koolrabi - Gefermenteerd - Forelkuit

___

Sushi Maki - ‘Mozaic' - 'Noble style' - 'Adobo'

___

Nigiri - 'Gamba roja' - BBQ - Lak

___

Iberico - Buikspek - Varkenswang - Tandoori - Appel

___

Zeetong - Geroosterde bloemkool - Beurre noisette - Gember - Druif

___

Black Cod - 'Kitchen style' - Ponzu - Kappertjes - Artisjok - Ansjovis

___

Kalfshaas - Procureur - Polenta - Mierikswortel - Savooie kool

___

Bloedsinaasappel - Venkel - Karamel mousse - Crispy chili oil

*Uitbreiding van het menu met een selectie van kazen (4st)

14

____________________________________________________

5-gangen Zalm - Sushi - Zeetong - Kalf - Bloedsinaasappel

90

7-gangen Zalm - Sushi - Iberico - Zeetong - Black cod - Kalf - Bloedsinaasappel

110

___________________________________________________

Wijnarrangement 5 glazen

47,50

Wijnarrangement 7 glazen

66,50

De menukeuze wordt uitsluitend per tafel geserveerd, 7-gangen te bestellen tot 20:30

Vegetable Flavors

Butternut - Pompoen - Koolrabi - Gefermenteerd - Pepita

___

Sushi maki - 'Eggplant' - Geroosterd - Za'atar - Muhammara

___

Nigiri - Cogollos - BBQ - Kizami wasabi - Aceto

___

Biet - Zoetzuur - 60c - Ghoa cress - Algen - Geitenyoghurt

___

Polenta - Gevuld - Shiitake - 5-spice - Lavas

___

Schorseneren - Miso - Kappertjes - Ponzu

___

Spitskool - Truffel - Citroen - Beurre noisette - Hazelnoot

___

Maïs - Kokos - Kalamansi - Honeycomb - Kerrie

*Uitbreiding van het menu met een selectie van kazen (4st)

14

____________________________________________________

5-gangen Biet - Sushi - Polenta - Spitskool - Maïs

85

7-gangen Butternut - Sushi - Biet - Polenta - Schorseneren - Spitskool - Maïs

95

____________________________________________________

Wijnarrangement 5 glazen

47,50

Wijnarrangement 7 glazen

66,50

De menukeuze wordt uitsluitend per tafel geserveerd, 7-gangen te bestellen tot 20:30

JAPANSE SELECTIE

SUSHI ROLLS MAKI

4st / 8st

'Noble style' - Nori - Kalfstartaar - Paling - Amandel

14 / 22

'Crunchy' - Argentijnse garnaal - Tempura - Honing - Sambal

14 / 22

'Mozaic' - Tonijn - Hamachi - Kombu jime

12 / 20

'Adobo' - Kippendij - Zwarte peper - Laurier - Wortel

12 / 20

SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI 16st

42

SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI 16st / SUSHI NIGIRI 8st

58

NIGIRI PER STUK

'Crispy' - Gefrituurd - Tonijn tartaar - Kaviaar - Crispy chili oil

8

'Hamachi' - Yellowtail kingfish - Zeeland - Kizami - Wasabi

7

'Gamba roja' - Garnaal - BBQ - Lak

7

SELECTIE NIGIRI LUXE 8st

48

SASHIMI

Zalm - Sashimi - Filet

12

Tonijn - Sashimi - Filet

14

Hamachi - Sashimi - Filet

16

Duo - Sashimi - Tonijn - Zalm

24

SELECTIE SASHIMI LUXE - Zalm - Tonijn - Hamachi

32

KOUDE GERECHTEN

Biet - Zoetzuur - 60c - Ghoa - Algen - Geitenyoghurt

18

Schotse zalm - Hokkaido - Koolrabi - Gefermenteerd - Forelkuit

22

Iberico - Buikspek - Varkenswang - Tandoori - Kimchi

22

WARME GERECHTEN

Spitskool - Truffel - Yuzu - Beurre noisette - Hazelnoot

22

Zeetong - Geroosterde bloemkool - Beurre noisette - Gember - Druif

16 / 32

Black cod - 'Kitchen style' - Ponzu - Kappertjes - Artisjok - Ansjovis

19 / 36

Kalfshaas - Procureur - Polenta - Mierikswortel - Savooie kool

34

ROBATA GRILL VLEES

Wagyu / Japans / A5 / Dunne lende / 150 gram

92

Tournedos / Holstein / Hollands / 180 gram

40

Iberico / Varken / Presa / Spanje / 150 gram

26

Bommeriger hoenderfilet

22

TO SHARE

Côte de Boeuf – Ribstuk - Double Dutch - 950 gram

85

Premium meat platter - Tournedos - Iberico presa - Hoenderfilet

79

ROBATA GRILL VIS

Zeetong

36

Tonijnsteak

26

Octopus

26

TO SHARE

Premium sea platter - Zeetong - Tonijnsteak - Octopus

79

Gerechten van de Robata grill worden geserveerd met een groentegarnituur.

BIJGERECHTEN

Frites - ‘De Frietbar’ - Viking zout - Mayonaise - Per persoon

3,25

Zoete aardappel - Gepoft - Tandoori - Wasabi - Avocado - Nori

8

'Korean cauliflower' - Bloemkool - Gochujang - Sesam - Bosui

12

‘Asian salad’ - Kimuchi - Palmkool - Little gem - Sesam

8,50

NAGERECHTEN

Maïs - Kokos - Kalamansi - Honeycomb - Kerrie

15

Bloedsinaasappel - Venkel - Karamel mousse - Crispy chili oil

15

Dame Blanche - Tahiti vanille - Room - Valrhona

17,50

Friandises - Chocolade - Macaron - Nougat (4st)

8

Kaas - Kers - Lapsang souchong - Crackers

3 soorten

12

5 soorten

18

7 soorten

24

Meet the chefs

De soul van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Eerste Paasdag bij Noble Kitchen

31 mrt - 31 mrt

Eerste Paasdag bij Noble Kitchen Zondag 31 maart

Omakase diner by Noble Kitchen

12 apr - 12 apr

12 april 2024 Omakase diner by Noble Kitchen

Reserveer
Scherm­afbeelding 2024-03-04 om 13.47.16.png