Hét event voor de wijnkenners en -liefhebbers!
Onder leiding van Chef de Cuisine Tom Schoonus en Sous Chef Carlo Lago wordt er op donderdag avond 26 oktober en vrijdag middag 27 oktober een mooi –met zorg samengesteld- wine pairing menu geserveerd in samenwerking met Bernardus Winery.
Vanuit de USA zal, de nieuwe president van Bernardus Winery, Jeff Meier aanwezig zijn samen met brand ambassador Stephan van der Wallen om alles te vertellen over de geschiedenis, ontwikkelingen en natuurlijk de mooiste selectie bijpassende wijnen welke geschonken worden van Bernardus.
Wil jij indruk maken op jouw gasten en/of zakenrelaties? Gelieve een reservering te plaatsen via het volgende mailadres: reserveringen@noblekitchen.nl
—
Aanvang 18:30 – 19:00 uur
6-gangen diner, inclusief wijnen, Champagne aperitief, water, koffie/thee
€158,00 per persoon
AMUSE
Sushirijst / Schotse zalm / Forelkuit / Nori
Champagne / Moët & Chandon / Brut / n.v.
MENU
Yellowtail kingfish / Lychee / Ginger beer / Pompoen / Piment
Sauvignon Blanc / Griva Vineyard / Bernardus / 2022
***
Gamba roja / Varkenswang / Buikspek / Tandoori / Kimchi
Rosé / Coteaux d’Aix-en-Provence / Bernardus / 2021
***
Black cod / Ponzu / Kappertjes / Artisjok / Ansjovis
Chardonnay / Monterey County / Bernardus / 2020
***
Fazant / Gerookt / Cèpes / Sambai / Sauce Albufera
Pinot Noir / Santa Lucia Highlands / Bernardus / 2019
***
Hert / Pistache / Rode biet / Koffie / Chinese pruim
Marinus / Bordeaux blend / Carmel Valley / Bernardus / 2014
***
Maïs / Kokos / Calamansi / Kerrie
Sauvignon blanc / Late harvest / Monterey County / Bernardus
Coteaux de Layon
—
Aanvang: 10:00 – 12:30 uur
6-gangen lunch, inclusief wijnen, Champagne aperitief, water, koffie/thee
€132,00 per persoon
AMUSE
Sushirijst / Schotse zalm / Forelkuit / Nori
Champagne / Moët & Chandon / Brut / n.v.
MENU
Yellowtail kingfish / Lychee / Ginger beer / Pompoen / Piment
Sauvignon Blanc / Griva Vineyard / Bernardus / 2022
***
Gamba roja / Varkenswang / Buikspek / Tandoori / Kimchi
Rosé / Coteaux d’Aix-en-Provence / Bernardus / 2021
***
Black cod / Ponzu / Kappertjes / Artisjok / Ansjovis
Chardonnay / Monterey County / Bernardus / 2020
***
Hert / Pistache / Rode biet / Koffie / Chinese pruim
Marinus / Bordeaux blend / Carmel Valley / Bernardus / 2014
***
Maïs / Kokos / Calamansi / Kerrie
Sauvignon blanc / Late harvest / Monterey County / Bernardus /Coteaux de Layon
–
Wil jij indruk maken op jouw gasten en/of zakenrelaties? Gelieve een reservering te plaatsen via het volgende mailadres: reserveringen@noblekitchen.nl
Wat is Yoga4Golf Yoga4Golf is een ...
Vanaf het moment dat de klok teruggaat (26 oktober 2024) tot het ...
***Update *** Vanwege de overweldigende interesse is het ...
Betreed deze Kerst de betoverende wereld van Noble Kitchen en geniet samen met familie ...
Op woensdag 23 oktober is een deel van de Deutersestraat afgesloten vanwege werkzaamheden van de gemeente. Als u vanuit Pepereind (Vught) komt, raden wij aan om de omleiding te volgen via de Nieuwkuijkseweg en vervolgens de Gementweg. Houd rekening met ongeveer 10 minuten extra reistijd.