Het Restaurant

Bij Noble Kitchen draait alles om – de naam zegt het al – de keuken. De keuken is het hart waar smaak- en sfeerbeleving ontstaan. Bij Noble Kitchen komt u om pure smaken van over de hele wereld te ontdekken in gerechten die herkenbaar, maar verrassend en onderscheidend zijn bereid. In januari 2020 is Noble Kitchen door Michelin beoordeeld met een ster.

In een ongedwongen sfeer kunt u genieten van heerlijke, eerlijke gerechten van de robata-yaki – de Japanse manier van barbecueën. Onze sushi-chef bereidt ter plekke de lekkerste en mooiste sushi en sashimi. Op zo’n prachtige locatie is buiten koken een geweldige kans om met beide handen aan te grijpen. Wij doen dat onder meer met de Ofyr – dé nieuwe manier van outdoor koken en grillen.

Noble Kitchen bevindt zich in een iconisch pand op het adembenemende terrein van Bernardus Golf in Cromvoirt. Zowel het exterieur als het interieur zijn van de hand van Pieter Laureys en Patrick Russ, gerenommeerde ontwerpers die een uniek gebouw hebben gecreëerd dat op zich al een bezoek waard is.

Meet the chefs

De soul van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Momenteel hebben we geen events gepland. Stay tuned!

Reserveer