FINGERFOOD

Jamón - Blazquez - Ibérico - Bellota

21,50

Kroepoek - Bospeen - Gepoft - Vadouvan (v)

6,50

Edamame - Boontjes - Sinaasappel - Kimchi kruiden (v)

6,50

Oester per stuk

Gillardeau - Rendang sap - Ginger beer - Kaffir

6,75

Zeeuwse platte - Sjalot - Dashi azijn - Limoen

4,95

Dim Sum - Yakitori per stuk (vanaf 2 stuks)

Gyoza - Gevogelte - Lavas - Chili

4,50

Ha kau - Rivierkreeft - Surimi - Gestoomd - Crispy chili oil

4,50

Sui kau - Kip - Kerrie - Madras - Krokant - Dip

4,50

Lo pak ko - Rettich - Dumpling - Kurkuma - Basilicum (v)

3,25

Garnaal - Ebi - Tempura - Koshõ - Gochujang

3,50

Yakitori Kippendij - Togarashi - Soja - Bonito flakes

6

Yakitori "Meatball” - Gevogelte - Tare saus - Eidooier

6

Yakitori "Eryngii" - Unagi saus - Pickles - Eidooier - Bieslook (v)

6

Noble's favourite (vanaf 2 stuks)

Gerookte paling - Brioche - Crème fraîche - Haringkuit - Bieslook

9

MENU

LUNCHMENU

___________________________________________________

2 gangen - voor - hoofd óf hoofd - dessert

46

3 gangen - voor - hoofd - dessert

54

___________________________________________________

ASIAN FLAVOURS

- Geïnspireerd op de favorieten van 5-jaar Michelin ster -

2025 Hamachi - Knolselderij - Vadouvan - Bloedsinaasappel

2025 Sushi Maki - ‘Mojama' - 'Noble style' - 'Galbi-Jjim'

Nigiri - Aubergine - 'Unagi style' - Gomasio

2023 Buikspek - Argentijnse garnaal - Tandoori - Waterkers - Yoghurt

2021 Coquilles - Passievrucht - Hazelnoot - Eendenlever - Shiso

2024 Black cod - 'Kitchen style' - Meloeskes - Knoflook - Gevogelte

2020 Rib-eye - Rund - Sukade - Aardpeer - Peterselie - Steranijs

2022 Tropisch fruit - Rijst - Geitenzuivel - Dulce de leche - Basilicum

*Uitbreiding van het menu met een selectie van kazen (4st)

14

____________________________________________________

5-gangen Hamachi - Sushi - Black Cod - Rib-eye - Tropisch fruit

95

7-gangen Hamachi - Sushi - Buikspek - Coquilles - Black Cod - Rib-eye - Tropisch fruit

115

___________________________________________________

Wijnarrangement 5 glazen

47,50

Wijnarrangement 7 glazen

66,50

De menukeuze wordt uitsluitend per tafel geserveerd, 7-gangen te bestellen tot 20:30

Vegetable Flavors

Knolselderij - Vadouvan - Bloedsinaasappel - Zilte plantjes

Sushi maki - 'Tempura roll' - Zoete aardappel - Koshō - Ssamjang

Nigiri - Aubergine - 'Unagi style' - Gomasio

Snijboon - Structuren - Tartelette - Gado gado - Sesam

Aardpeer - Churros - Krokant - Peterselie

Ui - Structuren - Miso - Sherry - Girolle

Spitskool - Rendang - Pickles - Kaffir - Pinda

Namelaka - Witte chocolade - Matcha - Roomijs - Spekkoek

*Uitbreiding van het menu met een selectie van kazen (4st)

14

____________________________________________________

5-gangen Snijboon - Sushi - Aardpeer - Spitskool - Namelaka

90

7-gangen Knolselderij - Sushi - Snijboon - Aardpeer - Ui - Spitskool - Namelaka

100

____________________________________________________

Wijnarrangement 5 glazen

47,50

Wijnarrangement 7 glazen

66,50

De menukeuze wordt uitsluitend per tafel geserveerd, 7-gangen te bestellen tot 20:30

JAPANSE SELECTIE

SUSHI ROLLS MAKI

4st / 8st

'Noble style' - Nori - Kalfstartaar - Paling - Amandel

14 / 22

'Tempura roll' - Tempura - Argentijnse garnaal - Koshō - Ssamjang

14 / 22

'Mojama' - Tonijn - Wind gedroogd - Crispy chili oil

14 / 22

'Galbi-Jjim' - Shortrib - Dadel - Sesam - Wortel

14 / 22

SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI 16st

42

SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI 16st / SUSHI NIGIRI 8st

58

NIGIRI PER STUK

'Crispy' - Gefrituurd - Tonijn tartaar - Kaviaar - Crispy chili oil

12

'Hamachi' - Yellowtail kingfish - Gerookt - Sinaasappel koshō

7

'Iberico scallop' - Coquille - Bloedworst - Iberico Morcilla

8

'Unagi' - Aubergine - 'Unagi style' - Gomasio (v)

SELECTIE NIGIRI LUXE 8st

48

SASHIMI

Zalm - Sashimi - Filet

12

Tonijn - Sashimi - Filet

14

Hamachi - Sashimi - Filet

16

Duo - Sashimi - Tonijn - Zalm

24

SELECTIE SASHIMI LUXE - Zalm - Tonijn - Hamachi - Coquilles

32

KOUDE GERECHTEN

Snijboon - Structuren - Tartelette - Gado gado - Sesam (v)

18

Hamachi - Knolselderij - Vadouvan - Bloedsinaasappel

22

Buikspek - Argentijnse garnaal - Tandoori - Waterkers - Yoghurt

22

WARME GERECHTEN

Spitskool - Rendang – Pickles – Kaffir – Pinda (v)

24

Coquilles - Passievrucht - Hazelnoot - Eendenlever - Shiso

16 / 32

Black cod - 'Kitchen style' - Meloeskes - Knoflook - Gevogelte

19 / 36

Rib-eye – Rund – Sukade - Aardpeer – Peterselie - Steranijs

34

ROBATA GRILL VLEES

Wagyu - Japans - A5 - Dunne lende - 150 gram

95

Tournedos - Taurus gold - Grain fed - 180 gram

42

Rib-eye – Zuid-Amerikaans – 150 gram

34

Iberico - Varken - Presa - Spanje - 150 gram

28

Bommeriger hoenderfilet

23

TO SHARE

Côte de Boeuf – Ribstuk - Double Dutch - 950 gram

85

Premium meat platter - Rib-eye - Iberico presa - Hoenderfilet

76

ROBATA GRILL ZEEDIEREN

Zeetongfilet

36

Tonijnsteak

28

Coquilles

28

TO SHARE

Premium sea platter - Zeetong - Tonijn - Coquilles

79

Gerechten van de Robata grill worden geserveerd met een groentegarnituur.

BIJGERECHTEN

Frites - ‘De Frietbar’ - Viking zout - Mayonaise - Per persoon

3,50

Aziatische spruitjes - Spruiten - Rode peper - Honing - Knoflook

12

'Korean cauliflower' - Bloemkool - Gochujang - Sesam - Bosui

12

‘Thai salad’ - Cashew - Haricots verts - Paksoi - Rode peper

8,50

NAGERECHTEN

Namelaka - Witte chocolade - Matcha - Roomijs - Spekkoek

15

Tropisch fruit - Rijst - Geitenzuivel - Dulce de leche - Basilicum

15

Dame Blanche - Tahiti vanille - Room - Chocolade

17,50

Friandises - Chocolade - Pate de fruit - Macaron (4st)

8

Kaas - Kataifi - Chinese pruim - Toast

3 soorten

12

5 soorten

18

7 soorten

24

Meet the chefs

De soul van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Bernardus Café Season Selection

26 okt - 29 mrt

Vanaf het moment dat de klok teruggaat (26 oktober 2024) tot het ...

Vier de liefde bij Noble Kitchen

14 feb - 15 feb

Laat de romantiek stralen bij Noble Kitchen en verras je geliefde met een onvergetelijke ...

Omakase diner by Noble Kitchen | Editie 3

13 mrt - 14 mrt

Vanwege het overweldigende succes hebben we een extra datum ...

Pasen bij Noble Kitchen

20 apr - 20 apr

Noble Kitchen is geopend op eerste paasdag. De pérfecte locatie voor een heerlijke ...

Reserveer