FINGERFOOD

Jamón - Blazquez - Ibérico - Bellota

21,50

Kroepoek - Pastinaak - Geroosterd - Witte chocolade (v)

6,50

Edamame - Boontjes - Sinaasappel - Kimchi kruiden (v)

6,50

Oester per stuk

Gillardeau - Rendang sap - Ginger beer - Kaffir

6,75

Zeeuwse platte - Sjalot - Dashi azijn - Limoen

4,95

Dim Sum - Yakitori per stuk (vanaf 2 stuks)

Gyoza - Gevogelte - Lavas - Chili

4,50

Ha kau - Rivierkreeft - Surimi - Gestoomd - Crispy chili oil

4,50

Sui kau - Kip - Kerrie - Madras - Krokant - Dip

4,25

Lo pak ko - Rettich - Dumpling - Kurkuma - Basilicum (v)

3,25

Garnaal - Ebi - Tempura - Koshõ - Gochujang

3,25

Yakitori Kippendij - Togarashi - Soja - Bonito flakes

5

Yakitori "Meatball” - Gevogelte - Tare saus - Eidooier

5

Yakitori "Zilverui" - Miso - Gepickled - Mierikswortel - Kizami nori (v)

5

Noble's favourite (vanaf 2 stuks)

Gerookte paling - Brioche - Crème fraîche - Haringkuit - Bieslook

9

Dagelijks Wisselend Lunchmenu

2 gangen - voor - hoofd óf hoofd - dessert

46

3 gangen - voor - hoofd - dessert

54

MENU

Asian Flavors

Makreel - Boemboe Bali - Piccallily - Kappertjesblad

___

Sushi Maki - ‘Yellowtail' - 'Noble style' - 'Galbi-Jjim'

___

Nigiri - Coquille - Bloedworst - Iberico Morcilla

___

Wild zwijn - Pastrami - Pompoen - 5-spice - Koffie - Zuurkool

___

Rode mul - Haricot tarbais - Taggiasche olijven - Gerookt - Koshō

___

Black Cod - 'Kitchen style' - Meloeskes - Knoflook - Gevogelte

___

Hertenrugfilet - Aubergine - Geroosterd - Gomasio - Honing

___

Sticky rice - Mango - Rode peper - Kokos - Kaffir limoenblad

*Uitbreiding van het menu met een selectie van kazen (4st)

14

____________________________________________________

5-gangen Makreel - Sushi - Rode mul - Hert - Sticky rice

90

7-gangen Makreel - Sushi - Wild zwijn - Rode mul - Black cod - Hert - Sticky rice

110

___________________________________________________

Wijnarrangement 5 glazen

47,50

Wijnarrangement 7 glazen

66,50

De menukeuze wordt uitsluitend per tafel geserveerd, 7-gangen te bestellen tot 20:30

Vegetable Flavors

Watermeloen - Boemboe Bali - Piccallily - Kapertjesblad

___

Sushi maki - 'Mozaïc' - Takuan - Rettich - Jalapeño

___

Nigiri - Gepofte wortel - Tomasu - Zoete soya

___

Snijboon - Structuren - Tartelette - Gado gado - Sesam

___

Gyoza - Gevuld - Zoete aardappel - Massaman

___

Ui - Structuren - Miso - Sherry - Girolle

___

Dahl - Indiaas - Linzen - Vergeten groenten - Structuren

___

Kumquat - Sesam - Karamel - Merengue

*Uitbreiding van het menu met een selectie van kazen (4st)

14

____________________________________________________

5-gangen Snijboon - Sushi - Gyoza - Dahl - Kumquat

85

7-gangen Watermeloen - Sushi - Snijboon - Gyoza - Ui - Dahl - Kumquat

95

____________________________________________________

Wijnarrangement 5 glazen

47,50

Wijnarrangement 7 glazen

66,50

De menukeuze wordt uitsluitend per tafel geserveerd, 7-gangen te bestellen tot 20:30

JAPANSE SELECTIE

SUSHI ROLLS MAKI

4st / 8st

'Noble style' - Nori - Kalfstartaar - Paling - Amandel

14 / 22

'Crunchy' - Argentijnse garnaal - Tempura - Honing - Sambal

14 / 22

'Yellowtail' - Hamachi - Takuan- Forelkuit - Jalapeño

14 / 22

'Galbi-Jjim' - Shortrib - Dadel - Sesam - Wortel

14 / 22

SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI 16st

42

SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI 16st / SUSHI NIGIRI 8st

58

NIGIRI PER STUK

'Crispy' - Gefrituurd - Tonijn tartaar - Kaviaar - Crispy chili oil

12

'Hamachi' - Yellowtail kingfish - Zeeland - Kizami - Wasabi

7

'Iberico scallop' - Coquille - Bloedworst - Iberico Morcilla

8

SELECTIE NIGIRI LUXE 8st

48

SASHIMI

Zalm - Sashimi - Filet

12

Tonijn - Sashimi - Filet

14

Hamachi - Sashimi - Filet

16

Duo - Sashimi - Tonijn - Zalm

24

SELECTIE SASHIMI LUXE - Zalm - Tonijn - Hamachi

32

KOUDE GERECHTEN

Snijboon - Structuren - Tartelette - Gado gado - Sesam (v)

18

Makreel - Boemboe Bali - Piccalilly - Kappertjesblad

22

Wild zwijn - Pastrami - Pompoen - 5-spice - Koffie - Zuurkool

22

WARME GERECHTEN

Dahl - Indiaas - Linzen - Vergeten groenten - Structuren (v)

22

Rode mul - Haricot tarbais - Taggiasche olijven - Gerookt - Koshō

16 / 32

Black cod - 'Kitchen style' - Meloeskes - Knoflook - Gevogelte

19 / 36

Hertenrugfilet - Aubergine - Geroosterd - Gomasio - Honing

34

ROBATA GRILL VLEES

Wagyu - Japans - A5 - Dunne lende - 150 gram

92

Tournedos - Irish prime - Iers - 180 gram

40

Iberico - Varken - Presa - Spanje - 150 gram

26

Bommeriger hoenderfilet

22

TO SHARE

Côte de Boeuf – Ribstuk - Double Dutch - 950 gram

85

Premium meat platter - Tournedos - Iberico presa - Hoenderfilet

79

ROBATA GRILL VIS

Grietfilet

36

Tonijnsteak

26

Rode mulfilet

28

TO SHARE

Premium sea platter - Grietfilet - Tonijnsteak - Rode mul

79

Gerechten van de Robata grill worden geserveerd met een groentegarnituur.

BIJGERECHTEN

Frites - ‘De Frietbar’ - Viking zout - Mayonaise - Per persoon

3,25

Aziatische spruitjes - Spruiten - Rode peper - Honing - Knoflook

12

'Korean cauliflower' - Bloemkool - Gochujang - Sesam - Bosui

12

‘Thai salad’ - Cashew - Haricots verts - Paksoi - Rode peper

8,50

NAGERECHTEN

Kumquat - Sesam - Karamel - Merengue

15

Sticky rice - Mango - Rode peper - Kokos - Kaffir

15

Dame Blanche - Tahiti vanille - Room - Chocolade

17,50

Friandises - Chocolade - Macaron - Nougat (4st)

8

Kaas - Kataifi - Chinese pruim - Toast

3 soorten

12

5 soorten

18

7 soorten

24

Meet the chefs

De soul van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Bernardus Café Season Selection

26 okt - 29 mrt

Vanaf het moment dat de klok teruggaat (26 oktober 2024) tot het ...

Kerst 2024 bij Noble Kitchen

25 dec - 26 dec

Betreed deze Kerst de betoverende wereld van Noble Kitchen en geniet samen met familie ...

Reserveer