FINGERFOOD

Jamón / Blazquez / Ibérico / Bellota

18,75

Kroepoek / Kerry / Mais / Yuzu (v)

6,50

Kellenaers / Krab / Tom kha kai / Kroketjes / Dip / Yuzu (4st)

10,50

Bitterballen / Zaanse mosterd (4st)

5,40

Edamame / Boontjes / Sinaasappel / Sansho (v)

5,50

Garnaal / Ebi / Crispy / Tomaat / Rode curry (4st)

12,50

Zwaardvis / Krokante sushi rijst / Lardo di colonato / Haringkuit (4st)

12,50

Oester

Gillardeau / Gingerbeer / Wodka / Rozemarijn

6

Fine de claire / Sjalot / Dashi azijn / Limoen

4,75

Dim Sum / Yakitori

Tsa siu kau / Garnaal / Gefrituurd / Wasabi (4st)

10,50

Gyoza / Gevogelte / Lavas / Chili (4st)

12,50

Sieuw mai / Rund / Gestoomd / Sansho peper / Zwarte knoflook (4st)

12,50

Lo Pak Ko / Rettich / Dumpling (v) (4st)

10,50

Yakitori / Gevogelte / “Meatbal” l/ Tare-saus / Eidooier (2st)

8,50

Yakitori / Kippendijen / Togarashi / Soja / Bonito flakes (2st)

8,50

Noble's favourite

Brioche / Gerookte paling / Crème fraîche / Haringkuit / Bieslook (2st)

13,50

JAPANSE SELECTIE

Sushi rolls Maki (4st / 8st)

‘Noble style’ / Nori / Kalfstartaar / Paling / Sjalot / Amandel

7 / 14

‘Crunchy’ / Krab / Tempura / Papaya / Togarashi

10 / 20

‘Crispy’ / Kip / Kaffir / Mango / Aji Amarillo

6 / 12

‘Tuna melt’ / Tonijn / Eendenlever / Dashi / Parels / Hoisin

8 / 16

‘Carpaccio’ / Beef / Rucola pesto / Truffel mayonaise / Haricots verts

8 / 16

‘California roll’ / Garnaal / Avocado / Komkommer

9 / 18

Sushi Nigiri (2st)

‘Foie’ / Eendenlever / Gebrand / Ui / Rettich

10,50

‘Zalm’ / Croûte / Sambal / Gember

9,50

'Wagyu' / Beef / Madras kerrie / Anna Dutch kaviaar

14,50

‘Tonijn’ / Yellowfin / Gerookte Soja / Wasabi blad

10,50

SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI / 16 st

28

SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI 16 st / SUSHI NIGIRI 8 st

48

Sashimi

Sashimi / Zalm / Sake / Filet

8

Sashimi / Tonijn / Tuna / Yellowfin / Filet

10

Sashimi / Tonijn / Toro / Buik / Blue fin

20

Tataki

Zwaardvis / Tataki / Shiso fumi / Biet / Groene appel

17,50

KOUDE GERECHTEN

Maitake / Paddenstoel / Groene asperges / Basilicum / Geitenyoghurt (v)ten (v)

14,50

Hoender / Argentijnse garnaal / Geplet / Paëlla / Citroen

18,50

Beef / Rauw / Garam masala / Indiaans / Pickles / Kataifi

16,50

WARME GERECHTEN

Black cod / ‘Noble style’ / Spitskool / Mosterdzaad / Yuzu

32

Zeetong / Klassiek / Boter / Citroen / Peterselie / Salade / Frites / Half

26

Zeetong / Klassiek / Boter / Citroen / Peterselie / Salade / Frites / Heel

48

Lam / Polenta / Mierikswortel / Tandoori / Cantharellen

20

Diamanthaas / Aubergine / Z’atar / Pijnboompit

18

Cannelloni / Duxelles / Ricotta / Eidooier / Champignons (V)

14

ROBATA GRILL

Vlees

Wagyu / Australië / Flanksteak / 150 gram

39

Tournedos / Hollands / 180 gram

37

Diamanthaas / Iers / 150 gram

18

Runder rib-eye / Hollandse melkkoe / 250 gram

28

Bommeriger hoenderfilet

18

Premium meat platter (Wagyu flanksteak, Diamanthaas en Runder rib-eye)

75

Deze gerechten worden geserveerd met groenten-melange en friet van de frietzaak

Vis

Grietfilet

30

Corvinafilet

24

Tonijn

24

Premium fish platter (Griet, Corvina, Tonijn)

75

Deze gerechten worden geserveerd met groenten-melange en friet van de frietzaak

BIJGERECHTEN

Friet van de frietzaak / Madras kerrie zout / Mayonaise

5,25

Roerbak / Aziatisch / Oestersaus / Kai-lan / Lente-ui / Taugé

8,50

‘Green salad’ / Kruiden / Haricot verts / Romige dressing / Hazelnoot

8,50

MENU

Dagelijks wisselend lunchmenu

2 gangen (voor / hoofd of hoofd / dessert)

31,50

3 gangen (voor / hoofd / dessert)

39,50

Kitchen menu

45

Hoender / Argentijnse garnaal / Geplet / Paëlla / Citroen

Diamanthaas / Aubergine / Z’atar / Pijnboompit

Pêche melba / Perzik / Framboos / Yoghurt / Amandel

*Het bovenstaande menu is uit te breiden met een selectie van 3 kazen (supplement)

8

Bijpassend wijnarrangement 3 glazen

22

Noble Kitchen's Asian Flavors

65

Sushi maki / ‘Carpaccio’ / ‘Tuna melt’ / ‘Noble style’ / ‘California roll’

‘Zalm’ / Croûte / Sambal / Gember

Zwaardvis / Tataki / Shiso fumi / Biet / Groene appel

Black cod / ‘Noble style’ / Spitskool / Mosterdzaad / Yuzu

Lam / Polenta / Mierikswortel / Tandoori / Cantharellen

Aardbeien / Pandan rijst / Jasmijn / Szechuan / Eiwit schotsen

Bijpassend wijnarrangement 5 glazen

38

NAGERECHTEN

Kaas / Kriekcompote / Kriek-hazelnootbrood / Toast

3 soorten

10,50

5 soorten

15,75

7 soorten

21

Pêche melba / Perzik / Framboos / Yoghurt / Amandel

12,50

Aardbeien / Pandan rijst / Jasmijn / Szechuan peper / Eiwit schotsen

12,50

Noble / Dame blanche / Tahiti vanille / Room / Valrhona

15,75

Friandises / Chocolade / Macaron / Nougat (4st)

5,00

Meet the chefs

De soul van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Momenteel hebben we geen events gepland. Stay tuned!

Reserveer