FINGERFOOD

Jamón / Blazquez / Ibérico / Bellota

18,75

Kroepoek / Wortel / Harissa / Dip (v)

6,50

Kellenaers / Rendang / Kroketjes / Dip / Ketjap (4st)

10,50

Bitterballen / Zaanse mosterd (4st)

5,80

Edamame / Boontjes / Sinaasappel / Sansho (v)

5,50

Garnaal / Ebi / Tempura / Tandoori / Yoghurt (4st)

12,50

Oester

Gillardeau / Gingerbeer / Wodka / Rozemarijn

6

Fine de Claire / Oester / Sjalot / Dashi azijn / Limoen

4,75

Dim Sum / Yakitori

Gyoza / Gevogelte / Lavas / Chili (4st)

12,50

Ha kau / Garnaal / Gestoomd / Sambal / Rijstazijn (4st)

12,50

Sui kau / Rund / Gefrituurd / Gember / Sesam (4st)

10,50

Lo pak ko / Rettich / Dumpling / Bites (8st) (v)

10,50

Yakitori / Gevogelte / “Meatball” / Tare-saus / Eidooier (2st)

8,50

Yakitori / Kippendijen / Togarashi / Soja / Bonito flakes (2st)

8,50

Yakitori / Eringi / Miso / Bosui / Zeewier (2st) (v)

8

Noble's favourite

Brioche / Gerookte paling / Crème fraîche / Haringkuit / Bieslook (2st)

14

JAPANSE SELECTIE

Sushi rolls Maki (4st / 8st)

‘Noble style’ / Nori / Kalfstartaar / Paling / Sjalot / Amandel

8 / 16

‘Crunchy’ / Krab / Tempura / Papaya / Togarashi

10 / 20

‘Crispy’ / Hoenderfilet / Komkommer / Hoisin / Furikake

6 / 12

‘Gravad lax’ / Zalm / Ingelegd / Savora mosterd

8 / 16

Sushi Nigiri (2st)

‘Suzuki’ / Zeebaars / Mango / Spicy

10,50

‘Scallop’ / Coquille / Droge worst / Lever

12,50

SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI / 16 st

30

SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI 16 st / SUSHI NIGIRI 8 st

50

Sashimi

Sashimi / Zalm / Sake / Filet

10

Sashimi / Tonijn / Tuna / Yellowfin / Filet

12

KOUDE GERECHTEN

Radijs / Roos / Raap / Koolrabi / Szechuan (v)

12

Tonijn / Tataki / Kerrie / Abrikoos / Bloemkool

18

‘Gado gado’ / Eendenborst / Gepofte kool / Saté / Koriander

16

WARME GERECHTEN

Aubergine / Miso / Luchtige mousseline / Sambal / BBQ (v)

16

Coquilles / Shiso fume / Hazelnoot / Passievrucht / Lever

10/20

Black cod / ‘Kitchen style’ / Merg / Sambai / Asperge

17/32

Lam / Nek / Ribstuk / Ansjovis / Gepofte knoflook / Baba ganoush

24

ROBATA GRILL

Vlees

Wagyu / Australië / Staartstuk / 150 gram

39

Tournedos / Holstein / 180 gram

36

Bavette / Australie / Grainfed / 150 gram

22

Bommeriger hoender filet

18

Cote de Boeuf / Ribstuk / Double Dutch / 950 gram

78

Premium meat platter (Wagyu staartstuk, Bavette en Hoenderfilet)

75

Deze gerechten worden geserveerd met groenten-melange en frites.

Vis

Grietfilet

36

Tonijn steak

24

Zeebaarsfilet

18

Premium fish platter (Grietfilet, Tonijn en Zeebaarsfilet)

70

Deze gerechten worden geserveerd met groenten-melange en frites.

BIJGERECHTEN

Frites / Viking zout / Mayonaise

5,50

‘Tjap tjoy’ / Kitchen style / Peultjes / Groene paprika / Bospeen

8,50

‘Asian salad’ / Witte kool / Thai soy / Pinda / Haricots verts

8,50

MENU

Dagelijks wisselend lunchmenu

2 gangen (voor / hoofd of hoofd / dessert)

35

3 gangen (voor / hoofd / dessert)

45

Noble Kitchen's Asian Flavours

3-gangen Tonijn / Lam / Rood fruit

48

5-gangen Tonijn / Sushi / Black cod / Lam / Rood fruit

68

7-gangen Tonijn / Sushi / Eend / Coquilles / Black cod / Lam / Rood fruit

88

____________________________________________________

Tonijn / Tataki / Kerrie / Abrikoos / Bloemkool

***

Sushi maki / ‘Gravad lax’ / ‘Noble style’ / ‘Crispy’ hoenderfilet

Nigiri / ‘Suzuki’/ Zeebaars / Mango / Spicy

***

‘Gado gado’ / Eendenborst / Gepofte kool / Saté / Koriander

***

Coquilles / Shiso fume / Hazelnoot / Passievrucht / Lever

***

Black cod / ‘Kitchen style’ / Merg / Sambai / Groene asperge

***

Lam / Nek / Ribstuk / Ansjovis / Gepofte knoflook / Aubergine

***

Rood fruit / Pandan rijst / Geitenzuivel / Basilicum / Roze peper

Wijnarrangement 3 glazen

24

Wijnarrangement 5 glazen

40

Wijnarrangement 6 glazen

48

* De menukeuze wordt uitsluitend per tafel geserveerd

NAGERECHTEN

Kaas / Chinese pruim / Kriek-hazelnootbrood / Toast

3 soorten

10,50

5 soorten

15,75

7 soorten

21

Espresso / Tonic / Citroen / Merengue

12,50

Rood fruit / Pandan rijst / Geitenzuivel / Basilicum / Roze peper

12,50

Noble / Dame blanche / Tahiti vanille / Room / Valrhona

15,75

Friandises / Chocolade / Macaron / Nougat (4st)

6

Meet the chefs

De soul van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Momenteel hebben we geen events gepland. Stay tuned!

Reserveer