FINGERFOOD

Jamón / Blazquez / Ibérico / Bellota

19,75

Kroepoek / Biet / Gerookt / Za’atar (v)

6,50

Kellenaers / Tom kha kai / Krab / Kroketjes / Gember (4st)

12

Bitterballen / Zaanse mosterd (4st)

6,40

Edamame / Boontjes / Sinaasappel / Kimchi kruiden (v)

6

Garnaal / Ebi / Tempura / Kosho / Gochujang (4st)

13

Oester

Fine de Claire / Sjalot / Dashi azijn / Limoen

4,95

Gillardeau / Gingerbeer / Wodka / Rozemarijn (1st)

6,75

Dim Sum / Yakitori

Gyoza / Gevogelte / Lavas / Chili (4st)

18

Ha kau / Rivierkreeft / Surimi / Gestoomd / Crispy chili oil (4st)

18

Sui kau / Kip / Kerrie / Madras / Krokant / Dip (4st)

16,50

Lo pak ko / Rettich / Dumpling / Kurkuma / Basilicum (4st) (v)

12,50

Yakitori / Kippendijen / Togarashi / Soja / Bonito flakes (2st)

10

Yakitori / Gevogelte / “Meatball” / Tare-saus / Eidooier (2st)

10

Yakitori / Artisjok / Ponzu / Kappertjes (2st) (v)

10

Noble's favourite

Brioche / Gerookte paling / Crème fraîche / Haringkuit / Bieslook (2st)

16

JAPANSE SELECTIE

Sushi rolls Maki (4st / 8st)

‘Noble style’ / Nori / Kalfstartaar / Paling / Amandel

12 / 22

‘Crunchy’ / Argentijnse garnaal / Tempura / Honing / Sambal

14 / 22

‘Takoyaki’ / Octopus / Bonito / Bosui / Dashi

12 / 20

‘Cured lamb’ / Lam / Pastrami / Abrikoos / Labneh / Ras el hanout

12 / 20

Sushi Nigiri (2st)

‘Crispy’ / Gefrituurd / Tonijn tartaar / Crispy chili oil

10

'Royal' / Bavette / Gepekeld / Gerookt / kaviaar

14

‘Hamachi’ / Yellowtail kingfish / Zeeland / Kizami / Wasabi

14

SELECTIE NIGIRI LUXE / 8 st

48

SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI / 16 st

42

SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI 16 st / SUSHI NIGIRI 8 st

58

Sashimi

Sashimi / Zalm / Filet

12

Sashimi / Tonijn / Filet

14

Sashimi / Hamachi / Filet

16

Sashimi / Coquilles

16

Sashimi / Tonijn / Zalm / Duo

24

KOUDE GERECHTEN

Burrata / Kersen / Shiso / Hazelnoot / Lapsang souchong (v)

16

Coquilles / Indiase curry / Basilicum / Rettich / Zilte plantjes

22

Bavette / Gerookt / Oester / Rendang / Gember

22

WARME GERECHTEN

Spitskool / Miso / Basilicum / Wasabi / Pinda (v)

18

Zeeduivelwang / Kokos / Wortel / Pinda / Crispy chili oil

16 / 30

Black cod / ‘Kitchen style’/ Groene asperge / Gerookte merg

19 / 36

Shortrib / Rund / Kimuchi / Aubergine / Loempia

30

ROBATA GRILL

Vlees

Wagyu / Japans / A5 / Staartstuk / 150 gram

92

Tournedos / Holstein / Hollands / 180 gram

40

Iberico / Varken / Presa / Spanje / 150 gram

26

Bavette / Flanksteak / Australië / 150 gram

28

Bommeriger hoenderfilet

22

Premium meat platter (Iberico presa, bavette, hoenderfilet)

70

Côte de Boeuf / Ribstuk / Double Dutch / 950 gram

85

Deze gerechten worden geserveerd met groenten garnituur en frites.

Vis

Grietfilet

42

Tonijnsteak

26

Zeeduivelwang

26

Premium fish platter (Grietfilet, Tonijn en Zeeduivelwang)

86

Deze gerechten worden geserveerd met groenten garnituur en frites.

BIJGERECHTEN

Frites / ‘De Frietbar’ / Viking zout / Mayonaise

6,50

‘Korean cauliflower’ / Bloemkool / Gochujang / Sesam / Bosui

12

‘Asian salad’ / Kimuchi / Chinese kool / Sesam / Taugé

8,50

MENU

Noble Kitchen's Asian Flavours

5-gangen Coquilles / Sushi / Zeeduivel / Shortrib / Bramen

76

7-gangen Coquilles / Sushi / Buratta / Zeeduivel / Black cod / Shortrib / Bramen

96

____________________________________________________

Coquilles / Indiase curry / Basilicum / Rettich / Zilte plantjes

***

Sushi maki / ‘Takoyaki’ / ‘Noble style’ / ‘Cured lamb’

‘Hamachi’ / Yellowtail kingfish / Zeeland / Kizami / Wasabi

***

Burrata / Kersen / Shiso / Hazelnoot / Lapsang souchong (v)

***

Zeeduivelwang / Kokos / Wortel / Pinda / Crispy chili oil

***

Black cod / ‘Kitchen style’/ Groene asperge / Gerookte merg

***

Shortrib / Rund / Kimuchi / Aubergine / Loempia

***

Bramen / Cotton cheesecake / Japans / Muscovado

Wijnarrangement 5 glazen

42,50

Wijnarrangement 7 glazen

59,50

* De menukeuze wordt uitsluitend per tafel geserveerd

Dagelijks wisselend lunchmenu

te bestellen tot 14:30 uur

2 gangen (voor / hoofd of hoofd / dessert)

40

3 gangen (voor / hoofd / dessert)

48

NAGERECHTEN

Kaas / Kers / Lapsang souchong / Crackers

3 soorten

12

5 soorten

17

7 soorten

22

Bramen / Cotton cheesecake / Japans / Muscovado

13

Rood fruit / Pandan / Geitenzuivel / Dulce de leche / Basilicum

13

Dame blanche / Tahiti vanille / Room / Valrhona

16,50

Friandises / Chocolade / Macaron / Nougat (4st)

8

Meet the chefs

De soul van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Momenteel hebben we geen events gepland. Stay tuned!

Reserveer