FINGERFOOD

Jamón - Blazquez - Ibérico - Bellota

21,50

Kroepoek - Aubergine - Geroosterd - Muhammara (v)

6,50

Edamame - Boontjes - Sinaasappel - Kimchi kruiden (v)

6,50

Oester per stuk

Gillardeau - Rendang sap - Ginger beer - Kaffir

6,75

Fine de claire - Sjalot - Dashi azijn - Limoen

4,95

Dim Sum - Yakitori per stuk (vanaf 2 stuks)

Gyoza - Gevogelte - Lavas - Chili

4,5

Ha kau - Rivierkreeft - Surimi - Gestoomd - Crispy chili oil

4,5

Sui kau - Kip - Kerrie - Madras - Krokant - Dip

4,25

Lo pak ko - Rettich - Dumpling - Kurkuma - Basilicum (v)

3,25

Garnaal - Ebi - Tempura - Koshõ - Gochujang

3,25

Yakitori Kippendij - Togarashi - Soja - Bonito flakes

5

Yakitori "Meatballl” - Gevogelte - Tare saus - Eidooier

5

Yakitori "Koolrabi" - Miso - Hazelnoot - Shiso - Geitenyoghurt (v)

5

Kaviaar

Blini - Gerookte zalm - Osetra - Anna Dutch - 5 gr - Wasabi - Avocado - 1st

18

Brioche - Gerookte paling - Crème fraîche - Kaviaar - 5gr - Bieslook - 1st

18

'Crispy' - Gefrituurd - Tonijn tartaar - Kaviaar - Crispy chili oil - 1st

12

Noble's favourite (vanaf 2 stuks)

Gerookte paling - Brioche - Crème fraîche - Haringkuit - Bieslook

9

Dagelijks Wisselend Lunchmenu

2 gangen - voor - hoofd óf hoofd - dessert

46

3 gangen - voor - hoofd - dessert

54

MENU

Asian Flavors

Hamachi - Citroen - Basilicum - Kokos - Gember

___

Sushi Maki - ‘Mozaic' - 'Noble style' - 'Adobo'

___

Gunkan - 'Octopus' - BBQ - Aïoli - Piment

___

Iberico - Buikspek - Varkenswang - Ras el hanout - Baba ganoush

___

Zeetong - Kimchi - Gefermenteerd - Chinese kool - Sinaasappel

___

Black Cod - 'Kitchen style' - Merg - Miso - Sambai

___

Lamsrugfilet - Gyoza - Procureur - Massaman - Asperge

___

Rood fruit - Gepofte rijst - Roomijs - Szechuan peper - Merengue

*Uitbreiding van het menu met een selectie van kazen (4st)

14

____________________________________________________

5-gangen Hamachi - Sushi - Zeetong - Lam - Roodfruit

90

7-gangen Hamachi - Sushi - Iberico - Zeetong - Black cod - Lam - Roodfruit

110

___________________________________________________

Wijnarrangement 5 glazen

47,50

Wijnarrangement 7 glazen

66,50

De menukeuze wordt uitsluitend per tafel geserveerd, 7-gangen te bestellen tot 20:30

Vegetable Flavors

Daikon - Citroen - Basilicum - Kokos - Gember

___

Sushi maki - 'Crunchy' - Haricots Verts - Honing - Sambal

___

Nigiri - Cogollos - BBQ - Kizami wasabi - Aceto

___

Biet - Zoetzuur - 60c - Ghoa cress - Algen - Geitenyoghurt

___

Gyoza - Gevuld - Zoete aardappel - Massaman

___

Groene asperge - Vadouvan - Eidooier crème - Bieslook

___

Aubergine - 'Unagi style' - Robata - Sesam - Bosui

___

Kersen - Koffie - 5 spice - Chiboust - Verjus

*Uitbreiding van het menu met een selectie van kazen (4st)

14

____________________________________________________

5-gangen Biet - Sushi - Gyoza - Aubergine - Carrot cake

85

7-gangen Daikon - Sushi - Biet - Gyoza - Asperge - Aubergine - Carrot Cake

95

____________________________________________________

Wijnarrangement 5 glazen

47,50

Wijnarrangement 7 glazen

66,50

De menukeuze wordt uitsluitend per tafel geserveerd, 7-gangen te bestellen tot 20:30

JAPANSE SELECTIE

SUSHI ROLLS MAKI

4st / 8st

'Noble style' - Nori - Kalfstartaar - Paling - Amandel

14 / 22

'Crunchy' - Argentijnse garnaal - Tempura - Honing - Sambal

14 / 22

'Mozaic' - Tonijn - Zalm- Kombu jime

12 / 20

'Adobo' - Kippendij - Zwarte peper - Laurier - Wortel

12 / 20

SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI 16st

42

SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI 16st / SUSHI NIGIRI 8st

58

NIGIRI PER STUK

'Crispy' - Gefrituurd - Tonijn tartaar - Kaviaar - Crispy chili oil

12

'Hamachi' - Yellowtail kingfish - Zeeland - Kizami - Wasabi

7

SELECTIE NIGIRI LUXE 8st

48

SASHIMI

Zalm - Sashimi - Filet

12

Tonijn - Sashimi - Filet

14

Hamachi - Sashimi - Filet

16

Duo - Sashimi - Tonijn - Zalm

24

SELECTIE SASHIMI LUXE - Zalm - Tonijn - Hamachi

32

KOUDE GERECHTEN

Biet - Zoetzuur - 60c - Ghoa - Algen - Geitenyoghurt (v)

18

Hamachi - Citroen - Basilicum - Kokos - Gember

22

Iberico - Buikspek - Varkenswang - Ras el hanout - Baba ganoush

22

WARME GERECHTEN

Aubergine - 'Unagi style' - Robata - Sesam - Bosui (v)

22

Zeetong - Kimchi - Gefermenteerd - Chinese kool - Sinaasappel

16 / 32

Black cod - 'Kitchen style' - Merg - Miso - Sambai

19 / 36

Lamsrugfilet - Gyoza - Procureur - Massaman - Asperge

34

ROBATA GRILL VLEES

Wagyu / Japans / A5 / Dunne lende / 150 gram

92

Tournedos / Irish prime / Iers 180 gram

40

Iberico / Varken / Presa / Spanje / 150 gram

26

Bommeriger hoenderfilet

22

TO SHARE

Côte de Boeuf – Ribstuk - Double Dutch - 950 gram

85

Premium meat platter - Tournedos - Iberico presa - Hoenderfilet

79

ROBATA GRILL VIS

Zeetongfilet

36

Tonijnsteak

26

Octopus

26

TO SHARE

Premium sea platter - Zeetong - Tonijnsteak - Octopus

79

Gerechten van de Robata grill worden geserveerd met een groentegarnituur.

BIJGERECHTEN

Frites - ‘De Frietbar’ - Viking zout - Mayonaise - Per persoon

3,25

Green veggies - Groene asperges - Sugarsnaps - Doperwten

12

'Korean cauliflower' - Bloemkool - Gochujang - Sesam - Bosui

12

‘Thai salad’ - Cashew - Haricots verts - Paksoi - Rode peper

8,50

NAGERECHTEN

Kersen - Koffie - 5 spice - Chiboust - Verjus

15

Roodfruit - Gepofte rijst - Roomijs - Szechuan peper - Merengue

15

Dame Blanche - Tahiti vanille - Room - Valrhona

17,50

Friandises - Chocolade - Macaron - Nougat (4st)

8

Kaas - Kataifi - Chinese pruim - Toast

3 soorten

12

5 soorten

18

7 soorten

24

Meet the chefs

De soul van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Momenteel hebben we geen events gepland. Stay tuned!

Reserveer