FINGERFOOD

Jamón / Blazquez / Ibérico / Bellota

18,75

Papadum / Tandoori / Yoghurt / Gepofte knoflook (v)

6,50

Kellenaers / Krab / Tom kha kai / Kroketjes / Dip / Yuzu (4st)

10,50

Bitterballen / Zaanse mosterd (4st)

5,40

Edamame / Boontjes / Sinaasappel / Sansho (v)

5,50

Garnaal / Ebi / Crispy / Tomaat / Rode curry (4st)

12,50

Kalfstartaar / Krokante sushi rijst / Lardo di colonnata / Haringkuit (4st)

12,50

Oester

Gillardeau / Gingerbeer / Wodka / Rozemarijn

6

Zeeuwse platte / Sjalot / Dashi azijn / Limoen

4,75

Creuses / Gestoomd / Mungboon / Bosui / Knoflook

5,50

Dim Sum / Yakitori

Tsa siu kau / Garnaal / Gefrituurd / Wasabi (4st)

10,50

Gyoza / Gevogelte / Lavas / Chili (4st)

12,50

Sieuw mai / Rund / Gestoomd / Sansho peper / Zwarte knoflook (4st)

12,50

Lo Pak Ko / Rettich / Dumpling (v) (4st)

10,50

Yakitori / Gevogelte / “Meatbal” l/ Tare-saus / Eidooier (2st)

8,50

Yakitori / Kippendijen / Togarashi / Soja / Bonito flakes (2st)

8,50

Yakitori / Eringi / Miso / Bosui / Zeewier (2st) (v)

8,00

Noble's favourite

Brioche / Gerookte paling / Crème fraîche / Haringkuit / Bieslook (2st)

13,50

JAPANSE SELECTIE

Sushi rolls Maki (4st / 8st)

‘Noble style’ / Nori / Kalfstartaar / Paling / Sjalot / Amandel

7 / 14

‘Crunchy’ / Krab / Tempura / Papaya / Togarashi

10 / 20

‘Crispy’ / Kip / Kaffir / Mango / Aji Amarillo

6 / 12

‘Tuna melt’ / Tonijn / Eendenlever / Dashi / Parels / Hoisin

8 / 16

‘Carpaccio’ / Beef / Rucola pesto / Truffel mayonaise / Haricots verts

8 / 16

'On fire' Salmon / Tomaat / Chili / Parmezaan / Basilicum

8 / 16

Sushi Nigiri (2st)

‘Foie’ / Eendenlever / Gebrand / Sukade / 5-spice

10,50

‘Zalm’ / Croûte / Sambal / Gember

9,50

'Tataki' / Beef / Mungboon / Bosui

10,50

'Ebi' / Garnaal / Argentijnse / Boemboe bali / Pinda

10,50

SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI / 16 st

28

SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI 16 st / SUSHI NIGIRI 8 st

48

Sashimi

Sashimi / Zalm / Sake / Filet

8

Sashimi / Tonijn / Tuna / Yellowfin / Filet

10

Sashimi / Tonijn / Toro / Buik / Blue fin

20

Tataki

Tataki / Tonijn / Rucola / Labneh / Za'atar / Appel

17,50

KOUDE GERECHTEN

Steak tartare / Knolselderij / Geroosterd / Kappertjes (v)

12,50

Hert / Pastrami / Biet / Ingelegde kers / Hazelnoot / Olijf

18,50

Fazant / Coquilles / Geplet / Umeboshi / Ponzu

16,50

WARME GERECHTEN

Black cod / ‘Kitchen style’ / Rode kool / Myrtilles / Knolselderij

17/32

Kabeljauw / Wortel / Peterselie / Kalamansi / Hollandaise

12/20

Falafel / Kikkererwten / Pinda / Gepofte knoflook / Peterselie (v)

14

Sukade / Rose / Gestoofd / Rode curry / Crispy garnaal / Rijst / Kokos

18

Fazant / Hen / Zuurkool / Yakitori / Dashi

18

Hert / Butternut / Ras el hanout / Pommes amandes

24

ROBATA GRILL

Vlees

Wagyu / Australië / Flanksteak / 150 gram

39

Tournedos / Hollands / 180 gram

37

Sukade / Australië / 150 gram

18

Runder rib-eye / Hollandse melkkoe / 250 gram

28

Bommeriger hoenderfilet

18

Premium meat platter (Wagyu flanksteak, Sukade en Runder rib-eye)

75

Deze gerechten worden geserveerd met groenten-melange en frites van de frietzaak

Vis

Grietfilet

30

Kabeljauw

18

Tonijn

24

Premium fish platter (Griet, Kabeljauw, Tonijn)

75

Deze gerechten worden geserveerd met groenten-melange en frites van de frietzaak

BIJGERECHTEN

Frites van de frietzaak / Madras kerrie zout / Mayonaise

5,25

Roerbak / Aziatisch / Bimi / Lente ui / Choisam / Piment (v)

8,50

‘Asian salad’ / Bladspinazie / Rettich / Tauge / Peulen / Pinda

8,50

MENU

Dagelijks wisselend lunchmenu

2 gangen (voor / hoofd of hoofd / dessert)

31,50

3 gangen (voor / hoofd / dessert)

39,50

Kitchen menu

45

Fazant / Coquilles / Geplet / Umeboshi / Ponzu

Hert / Butternut / Ras el hanout / Pommes amandines

Peer / Pastinaak / Witte chocolade / Kaneel

*Het bovenstaande menu is uit te breiden met een selectie van 3 kazen (supplement)

8

Bijpassend wijnarrangement 3 glazen

22

Noble Kitchen's Asian Flavors

65

Sushi maki / ‘Carpaccio’ / ‘On fire’ / ‘Noble style’ / ‘Crispy'

'Ebi' / Argentijnse / Boemboe bali / Pinda

Tataki / Tonijn / Rucola / Labneh / Za'atar / Appel

Black cod / ‘Kitchen style' / Rode kool / Myrtilles / Knolselderij

Sukade / Rose / Gestoofd / Rode curry / Crispy garnaal / Rijst / Kokos

Baklava / Griekse yoghurt / Granaatappel / Roos / Pistache

Bijpassend wijnarrangement 5 glazen

38

NAGERECHTEN

Kaas / Kriekcompote / Kriek-hazelnootbrood / Toast

3 soorten

10,50

5 soorten

15,75

7 soorten

21

Peer / Pastinaak / Witte chocolade / Kaneel

12,50

Baklava / Griekse yoghurt / Granaatappel / Roos / Pistache

12,50

Noble / Dame blanche / Tahiti vanille / Room / Valrhona

15,75

Friandises / Chocolade / Macaron / Nougat (4st)

5,00

Meet the chefs

De soul van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Asian Afternoon Tea

1 nov - 31 mrt

Tijdens de wintermaanden (november t/m maart) serveren we op ...

Chinees nieuwjaar

24 jan - 26 jan

Wat staat er in uw fortune cookie? Vier Chinees nieuwjaar met ons op 24, 25 en 26 ...

Valentijn

14 feb

Vier de meest liefdevolle dag van het jaar bij Noble ...

Pasen bij Noble Kitchen

12 apr - 13 apr

May your Easter be egg-cellent, Happy Easter Vier ...

Reserveer