FINGERFOOD

Jamón / Blazquez / Ibérico / Bellota

18,75

Kroepoek / Kerry / Mais / Yuzu (v)

6,50

Kellenaers / Krab / Tom kha kai / Kroketjes / Dip / Yuzu (4st)

10,50

Bitterballen / Zaanse mosterd (4st)

5,40

Edamame / Boontjes / Sinaasappel / Sansho (v)

5,50

Oester

Creuses / Japans / Gestoomd / Glasnoedels / Lente-ui

3,75

Gillardeau / Gingerbeer / Wodka / Rozemarijn

6

Zeeuwse platte / Sjalot / Dashi azijn / Limoen

4,75

Dim Sum

Tsa siu kau / Garnaal / Gefrituurd / Wasabi (4st)

10,50

Gyoza / Gevogelte / Lavas / Chili (4st)

12,50

Sieuw mai / Rund / Gestoomd / Sansho peper / Zwarte knoflook (4st)

12,50

Tempura

Garnaal / Ebi / Crispy / Tomaat / Rode curry (4st)

12,50

Okra bonen / Aje amarillo / Koriander / Kokos (v) (8st)

8

Yakitori

Yakitori / Gevogelte / “Meatbal” l/ Tare-saus / Eidooier (2st)

8,50

Yakitori / Kippendijen / Togarashi / Soja / Bonito flakes (2st)

8,50

Yakitori / Kwartelei / Gado gado / Haricots verts / Gepofte rijst (2st) (v)

8,00

Noble's favourite

Brioche / Gerookte paling / Crème fraîche / Haringkuit / Bieslook (2st)

13,50

JAPANSE SELECTIE

Sushi rolls Maki (4st / 8st)

‘Noble style’ / Nori / Kalfstartaar / Paling / Sjalot / Amandel

7 / 14

‘Crunchy’ / Krab / Tempura / Papaya / Togarashi

10 / 20

‘Crispy’ / Kip / Kaffir / Mango / Aje Amarillo

6 / 12

‘Tuna melt’ / Tonijn / Eendenlever / Dashi / Parels / Hoisin

8 / 16

‘Carpaccio’ / Beef / Rucola pesto / Truffel mayonaise / Krokante ui

8 / 16

‘Dutch gold’ / Asperges / Zalm / Gebrand / Eidooier

7 / 14

‘California roll’ / Kreeft / Avocado / Komkommer

9 / 18

Sushi Nigiri (2st)

‘Foie’ / Eendenlever / Gebrand / Ui / Rettich

10,50

‘Zalm’ / Gebrand / Teriyaki / Gezouten citroen

9,50

'Wagyu' / Beef / Madras kerrie / Anna Dutch kaviaar

14,50

‘Tonijn’ / Yellowfin / Gerookte Soja / Wasabi blad

10,50

'Toro' / Tonijn / Buik / Blue fin

18,50

SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI / 16 st

28

SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI 16 st / SUSHI NIGIRI 8 st

48

Sashimi

Sashimi / Zalm / Sake / Filet

8

Sashimi / Tonijn / Tuna / Yellowfin / Filet

10

Sashimi / Tonijn / Toro / Buik / Blue fin

20

Tataki

Kalf / Tataki / Tandoori / Koriander / Mais / Tomaat

16,50

Zeebaars / Tataki / Kokos / Basilicum / Dashi

16,50

SEIZOENSGERECHTEN

Fruits de mer / Halve kreeft / 3 Oesters / 1 Krabpoot / Schelpjes / Dipjes

40

Fruits de mer / Hele kreeft / 6 Oesters / 2 Krabpoten / Schelpjes / Dipjes

70

King krab poten / 250 gram / Dipjes

38

Zeetong / Klassiek / Boter / Citroen / Peterselie / Salade / Frites

26 / 48

Zeetong / Scheermessen / Sepia / Artisjok / Daslook

26 / 48

KOUDE GERECHTEN

Tzatziki / Asperges / Munt / Komkommer / Doperwten (v)

12,50

Hoender / Argentijnse garnaal / Jalapeño / Karnemelk / Asperge

18,50

Beef / Rauw / Garam masala / Indiaans / Pickles / Kataifi

16,50

WARME GERECHTEN

Corvina / Zuurdesem / Cresson / Mierikswortel / Tomasu

18

Black cod / ‘Noble style’ / Spitskool / Mosterdzaad / Yuzu / Groene peper

32

Lam / Zijlende / Asperge / Shiso gerookt / Snijbonen / Zwarte sesam

20

Diamanthaas / Aubergine / Z’atar / Pijnboompit

18

Cannelloni / Duxelles / Ricotta / Eidooier / Champignons (V)

14

ROBATA GRILL

Vlees

Wagyu / Australië / Flanksteak / 150 gram

39

Tournedos / Hollands / 180 gram

37

Diamanthaas / Iers / 150 gram

18

Runder Rib-eye / Hollandse melkkoe / 250 gram

28

Kalfslende / Graankalf / 200 gram

24

Bommeriger hoenderfilet

18

Premium meat platter (Wagyu flanksteak, Diamanthaas en Kalfslende)

75

Deze gerechten worden geserveerd met groenten-melange en friet van de frietzaak

Vis

Grietfilet

30

Corvinafilet

24

Tonijn

24

Premium fish platter (Griet, Corvina, Tonijn en ½ Kreeft)

75

Deze gerechten worden geserveerd met boksoi, rijst schuim en noedels met stukjes pinda

BIJGERECHTEN

Friet van de frietzaak / Madras kerrie zout / Mayonaise

5,25

Asperges / Hollandaise / Peterselie / Iberico / Crumble (4st)

8,50

Roerbak / Aziatisch / Oestersaus / Kai-lan / Lente-ui / Taugé

8,50

‘Green salad’ / Kruiden / Haricot verts / Romige dressing / Hazelnoot

8,50

MENU

Dagelijks wisselend lunchmenu

2 gangen (voor / hoofd of hoofd / dessert)

31,50

3 gangen (voor / hoofd / dessert)

39,50

Kitchen menu

45

Hoender / Argentijnse garnaal / Jalapeño / Karnemelk / Asperge

Diamanthaas / Aubergine / Z’atar / Pijnboompit

Mango / Sinaasappel / Mascarpone / Steranijs

*Het bovenstaande menu is uit te breiden met een selectie van 3 kazen (supplement)

8

Bijpassend wijnarrangement 3 glazen

22

Noble Kitchen's Asian Flavors

65

Sushi maki / ‘Dutch gold’/ ‘Tuna melt’ / ‘Noble style’ / ‘California roll’

Sushi gunkan / Kwartelei / Steak tartare / Wakame / Truffel

Zeebaars / Tataki / Kokos / Basilicum / Dashi

Black cod / ‘Noble style’ / Spitskool / Mosterdzaad / Yuzu

Lam / Zijlende / Asperges / Shiso gerookt / Snijbonen / Zwarte sesam

Aardbeien / Pandan rijst / Jasmijn / Szechuan / Eiwit schotsen

Bijpassend wijnarrangement 5 glazen

38

NAGERECHTEN

Kaas / Kriekcompote / Kriek-hazelnootbrood / Toast

3 soorten

10,50

5 soorten

15,75

7 soorten

21

Mango / Sinaasappel / Mascarpone / Steranijs

12,50

Chocolade / Koffie / Crème fraîche / Miso

12,50

Aardbeien / Pandan rijst / Jasmijn / Szechuan peper / Eiwit schotsen

12,50

Noble / Dame blanche / Tahiti vanille / Room / Valrhona

15,75

Friandises / Chocolade / Macaron / Nougat (4st)

5,00

Meet the chefs

De soul van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Mooiste Moederdag bij Noble Kitchen

12 mei

Mooiste Moederdag bij Noble Kitchen Zondag 12 mei 2019

Voortreffelijke Vaderdag bij Noble Kitchen

16 jun

Voortreffelijke Vaderdag bij Noble Kitchen Zondag 16 juni 2019

Reserveer