FINGERFOOD

Jamón / Blazquez / Ibérico / Bellota

18,75

Papadum / Tandoori / Yoghurt / Gepofte knoflook (v)

6,50

Kellenaers / Krab / Tom kha kai / Kroketjes / Dip / Yuzu (4st)

10,50

Bitterballen / Zaanse mosterd (4st)

5,40

Edamame / Boontjes / Sinaasappel / Sansho (v)

5,50

Garnaal / Ebi / Crispy / Tomaat / Rode curry (4st)

12,50

Kalfstartaar / Krokante sushi rijst / Lardo di colonnata / Haringkuit (4st)

12,50

Oester

Gillardeau / Gingerbeer / Wodka / Rozemarijn

6

Zeeuwse platte / Sjalot / Dashi azijn / Limoen

4,75

Creuses / Gestoomd / Mungboon / Bosui / Knoflook

5,50

Dim Sum / Yakitori

Tsa siu kau / Garnaal / Gefrituurd / Wasabi (4st)

10,50

Gyoza / Gevogelte / Lavas / Chili (4st)

12,50

Sieuw mai / Rund / Gestoomd / Sansho peper / Zwarte knoflook (4st)

12,50

Lo Pak Ko / Rettich / Dumpling (v) (4st)

10,50

Yakitori / Gevogelte / “Meatbal” l/ Tare-saus / Eidooier (2st)

8,50

Yakitori / Kippendijen / Togarashi / Soja / Bonito flakes (2st)

8,50

Yakitori / Eringi / Miso / Bosui / Zeewier (2st) (v)

8,00

Noble's favourite

Brioche / Gerookte paling / Crème fraîche / Haringkuit / Bieslook (2st)

13,50

JAPANSE SELECTIE

Sushi rolls Maki (4st / 8st)

‘Noble style’ / Nori / Kalfstartaar / Paling / Sjalot / Amandel

7 / 14

‘Crunchy’ / Krab / Tempura / Papaya / Togarashi

10 / 20

‘Crispy’ / Kip / Kaffir / Mango / Aji Amarillo

6 / 12

‘Tuna melt’ / Tonijn / Eendenlever / Dashi / Parels / Hoisin

8 / 16

‘Carpaccio’ / Beef / Rucola pesto / Truffel mayonaise / Haricots verts

8 / 16

'On fire' Salmon / Tomaat / Chili / Parmezaan / Basilicum

8 / 16

Sushi Nigiri (2st)

‘Foie’ / Eendenlever / Gebrand / Sukade / 5-spice

10,50

‘Zalm’ / Croûte / Sambal / Gember

9,50

'Tataki' / Beef / Mungboon / Bosui

10,50

'Ebi' / Garnaal / Argentijnse / Boemboe bali / Pinda

10,50

SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI / 16 st

28

SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI 16 st / SUSHI NIGIRI 8 st

48

Sashimi

Sashimi / Zalm / Sake / Filet

8

Sashimi / Tonijn / Tuna / Yellowfin / Filet

10

Sashimi / Tonijn / Toro / Buik / Blue fin

20

Tataki

Tataki / Tonijn / Rucola / Labneh / Za'atar / Appel

17,50

KOUDE GERECHTEN

Steak tartare / Knolselderij / Geroosterd / Kappertjes (v)

12,50

Hert / Pastrami / Biet / Ingelegde kers / Hazelnoot / Olijf

18,50

Fazant / Coquilles / Geplet / Umeboshi / Ponzu

16,50

WARME GERECHTEN

Black cod / ‘Kitchen style’ / Rode kool / Myrtilles / Knolselderij

17/32

Kabeljauw / Wortel / Peterselie / Kalamansi / Hollandaise

12/20

Falafel / Kikkererwten / Pinda / Gepofte knoflook / Peterselie (v)

14

Sukade / Rose / Gestoofd / Rode curry / Crispy garnaal / Rijst / Kokos

18

Fazant / Hen / Zuurkool / Yakitori / Dashi

18

Hert / Butternut / Ras el hanout / Pommes amandes

24

ROBATA GRILL

Vlees

Wagyu / Australië / Flanksteak / 150 gram

39

Tournedos / Hollands / 180 gram

37

Sukade / Australië / 150 gram

18

Runder rib-eye / Hollandse melkkoe / 250 gram

28

Bommeriger hoenderfilet

18

Premium meat platter (Wagyu flanksteak, Sukade en Runder rib-eye)

75

Deze gerechten worden geserveerd met groenten-melange en frites van de frietzaak

Vis

Grietfilet

30

Kabeljauw

18

Tonijn

24

Premium fish platter (Griet, Kabeljauw, Tonijn)

75

Deze gerechten worden geserveerd met groenten-melange en frites van de frietzaak

BIJGERECHTEN

Frites van de frietzaak / Madras kerrie zout / Mayonaise

5,25

Roerbak / Aziatisch / Bimi / Lente ui / Choisam / Piment (v)

8,50

‘Asian salad’ / Bladspinazie / Rettich / Tauge / Peulen / Pinda

8,50

MENU

Dagelijks wisselend lunchmenu

2 gangen (voor / hoofd of hoofd / dessert)

31,50

3 gangen (voor / hoofd / dessert)

39,50

Kitchen menu

45

Fazant / Coquilles / Geplet / Umeboshi / Ponzu

Hert / Butternut / Ras el hanout / Pommes amandines

Peer / Pastinaak / Witte chocolade / Kaneel

*Het bovenstaande menu is uit te breiden met een selectie van 3 kazen (supplement)

8

Bijpassend wijnarrangement 3 glazen

22

Noble Kitchen's Asian Flavors

65

Sushi maki / ‘Carpaccio’ / ‘On fire’ / ‘Noble style’ / ‘Crispy'

'Ebi' / Argentijnse / Boemboe bali / Pinda

Tataki / Tonijn / Rucola / Labneh / Za'atar / Appel

Black cod / ‘Kitchen style' / Rode kool / Myrtilles / Knolselderij

Sukade / Rose / Gestoofd / Rode curry / Crispy garnaal / Rijst / Kokos

Baklava / Griekse yoghurt / Granaatappel / Roos / Pistache

Bijpassend wijnarrangement 5 glazen

38

NAGERECHTEN

Kaas / Kriekcompote / Kriek-hazelnootbrood / Toast

3 soorten

10,50

5 soorten

15,75

7 soorten

21

Peer / Pastinaak / Witte chocolade / Kaneel

12,50

Baklava / Griekse yoghurt / Granaatappel / Roos / Pistache

12,50

Noble / Dame blanche / Tahiti vanille / Room / Valrhona

15,75

Friandises / Chocolade / Macaron / Nougat (4st)

5,00

Meet the chefs

De soul van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Asian Afternoon Tea

1 nov - 31 mrt

Tijdens de wintermaanden (november t/m maart) serveren we op ...

Bernardus winemaker diner

20 nov

Op deze avond zal Chef de Cuisine Tom Schoonus een ...

Kerst bij Noble Kitchen

25 dec - 26 dec

De feestdagen brengt u natuurlijk graag door met uw dierbaren op een aangename plek ...

Reserveer