FINGERFOOD

Jamón / Blazquez / Ibérico / Bellota

19,50

Kroepoek / Aardpeer / Peterselie / Dip (v)

6,50

Kellenaers / Rendang / Kroketjes / Dip / Ketjap (4st)

11

Bitterballen / Zaanse mosterd (4st)

6

Edamame / Boontjes / Sinaasappel / Sansho (v)

6

Garnaal / Ebi / Tempura / Tandoori / Yoghurt (4st)

12,50

Oester

Gillardeau / Gingerbeer / Wodka / Rozemarijn

6,50

Zeeuwse platte / Sjalot / Dashi azijn / Limoen

4,75

Dim Sum / Yakitori

Gyoza / Gevogelte / Lavas / Chili (4st)

14

Ha kau / Garnaal / Gestoomd / Sambal / Rijstazijn (4st)

12,50

Sui kau / Rund / Gefrituurd / Gember / Sesam (4st)

12,50

Lo pak ko / Rettich / Dumpling / Bites (8st) (v)

10,50

Yakitori / Gevogelte / “Meatball” / Tare-saus / Eidooier (2st)

8,50

Yakitori / Kippendijen / Togarashi / Soja / Bonito flakes (2st)

8,50

Yakitori / Eringi / Miso / Bosui / Zeewier (2st) (v)

8

Noble's favourite

Brioche / Gerookte paling / Crème fraîche / Haringkuit / Bieslook (2st)

14

JAPANSE SELECTIE

Sushi rolls Maki (4st / 8st)

‘Noble style’ / Nori / Kalfstartaar / Paling / Sjalot / Amandel

9 / 17

‘Crunchy’ / Krab / Tempura / Papaya / Togarashi

11 / 20

'Peking' / Gevogelte / Huid / Hoisin / Komkommer

9 / 17

‘Middle East' / Gevogelte / Aubergine / Labneh / Za'atar

7 / 13

Sushi Nigiri (2st)

‘Suzuki’ / Zeebaars / Mango / Spicy

11

'Surf & turf' / Langoustine / Lardo di Colonnata / Ras el kanoet

13

SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI / 16 st

30

SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI 16 st / SUSHI NIGIRI 8 st

50

Sashimi

Sashimi / Zalm / Sake / Filet

11

Sashimi / Tonijn / Tuna / Yellowfin / Filet

13

Sashimi / Tonijn / Yellowfin / Zalm / Sake

22

KOUDE GERECHTEN

Topinamboer / Structuren / Zwarte knoflook / Sesam (v)

14

Tonijn / Tataki / Vadouvan / Passievrucht / Paddenstoel / Daikon

20

Fazant / Hokkaido / Abrikoos / Witlof / Pistache

20

WARME GERECHTEN

Bloemkool / Kerrie / Abrikoos / Indiase curry (v)

16

Zeeduivel / Merg / Oester / Snijbiet / Sambai

15 / 28

Black cod / ‘Kitchen style’ / Koolrabi / Ui / Structuren

18 / 35

Hert / Rugfilet / Rode kool / Shiso purple / Nashi peer

30

ROBATA GRILL

Vlees

Wagyu / Australië / Staartstuk / 150 gram

40

Tournedos / Holstein / Hollands / 180 gram

38

Sukade / Steak / Flat iron / Australië / 150 gram

24

Bommeriger hoender filet

20

Cote de Boeuf / Ribstuk / Double Dutch / 950 gram

80

Premium meat platter (Wagyu staartstuk, Sukade en Hoenderfilet)

78

Deze gerechten worden geserveerd met groenten-melange en frites.

Vis

Grietfilet

36

Tonijn steak

24

Zeebaarsfilet

20

Premium fish platter (Grietfilet, Tonijn en Zeebaarsfilet)

75

Deze gerechten worden geserveerd met groenten-melange en frites.

BIJGERECHTEN

Frites / Viking zout / Mayonaise

5,50

‘Tjap tjoy’ / Kitchen style / Peultjes / Groene paprika / Bospeen

8,50

‘Asian salad’ / Witte kool / Thai soy / Pinda / Haricots verts

8,50

MENU

Dagelijks wisselend lunchmenu

2 gangen (voor / hoofd of hoofd / dessert)

37

3 gangen (voor / hoofd / dessert)

45

Noble Kitchen's Asian Flavours

3-gangen Tonijn / Hert / Ananas

50

5-gangen Tonijn / Sushi / Black cod / Hert / Ananas

70

7-gangen Tonijn / Sushi / Fazant / Black cod / Zeeduivel / Hert / Ananas

90

____________________________________________________

Tonijn / Tataki / Vadouvan / Passievrucht / Paddenstoel / Daikon

***

Sushi maki / ‘Peking’ / ‘Noble style’ / ‘Middle East'

Nigiri / 'Surf & turf' / Langoustine / Lardo di Colonnata / Ras el hanout

***

Fazant / Hokkaido / Abrikoos / Witlof / Pistache

***

Black cod / 'Kitchen style' / Koolrabi / Ui / Structuren

***

Zeeduivel / Merg / Oester / Snijbiet / Sambai

***

Hert / Rugfilet / Rode kool / Sisho purple / Nashi peer

***

Ananas / Kerrie / Tapioca / Basilicum / Roomijs

Wijnarrangement 3 glazen

24

Wijnarrangement 5 glazen

40

Wijnarrangement 6 glazen

48

* De menukeuze wordt uitsluitend per tafel geserveerd

NAGERECHTEN

Kaas / Chinese pruim / Kriek-hazelnootbrood / Toast

3 soorten

11

5 soorten

16

7 soorten

21

Kumquat / Dadel / 5-spice / Pistache / Dacquoise

13

Ananas / Kerrie / Tapioca / Basilicum / Roomijs

13

Noble / Dame blanche / Tahiti vanille / Room / Valrhona

16,50

Friandises / Chocolade / Macaron / Nougat (4st)

6

Meet the chefs

De soul van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Bernardus Wine Dinner

24 nov

Op deze avond zal Chef de Cuisine Tom Schoonus een ...

Kerst bij Noble Kitchen 2021

25 dec - 26 dec

De feestdagen brengt u natuurlijk graag door met uw dierbaren op een aangename plek ...

Reserveer