FINGERFOOD

Jamón / Blazquez / Ibérico / Bellota

18,75

Kroepoek / Kerry / Mais / Yuzu (v)

6,50

Kellenaers / Krab / Tom kha kai / Kroketjes / Dip / Yuzu (4st)

10,50

Bitterballen / Zaanse mosterd (4st)

5,40

Edamame / Boontjes / Sinaasappel / Sansho (v)

5,50

Oester

Creuses / Japans / Gestoomd / Glasnoedels / Lente-ui

3,75

Gillardeau / Gingerbeer / Wodka / Rozemarijn

6

Zeeuwse platte / Sjalot / Dashi azijn / Limoen

4,75

Dim Sum

Tsa siu kau / Garnaal / Gefrituurd / Wasabi (4st)

10,50

Gyoza / Gevogelte / Lavas / Chili (4st)

12,50

Sieuw mai / Rund / Gestoomd / Sansho peper / Zwarte knoflook (4st)

12,50

Tempura

Garnaal / Ebi / Crispy / Tomaat / Rode curry (4st)

12,50

Okra bonen / Aje amarillo / Koriander / Kokos (v) (8st)

8

Yakitori

Yakitori / Gevogelte / “Meatbal” l/ Tare-saus / Eidooier (2st)

8,50

Yakitori / Kippendijen / Togarashi / Soja / Bonito flakes (2st)

8,50

Yakitori / Kwartelei / Gado gado / Haricots verts / Gepofte rijst (2st) (v)

8,00

Noble's favourite

Brioche / Gerookte paling / Crème fraîche / Haringkuit / Bieslook (2st)

13,50

JAPANSE SELECTIE

Sushi rolls Maki (4st / 8st)

‘Noble style’ / Nori / Kalfstartaar / Paling / Sjalot / Amandel

7 / 14

‘Crunchy’ / Krab / Tempura / Papaya / Togarashi

10 / 20

‘Crispy’ / Kip / Kaffir / Mango / Aje Amarillo

6 / 12

‘Tuna melt’ / Tonijn / Eendenlever / Dashi / Parels / Hoisin

8 / 16

‘Carpaccio’ / Beef / Rucola pesto / Truffel mayonaise / Krokante ui

8 / 16

‘Dutch gold’ / Asperges / Zalm / Gebrand / Eidooier

7 / 14

‘California roll’ / Kreeft / Avocado / Komkommer

9 / 18

Sushi Nigiri (2st)

‘Foie’ / Eendenlever / Gebrand / Ui / Rettich

10,50

‘Zalm’ / Gebrand / Teriyaki / Gezouten citroen

9,50

'Wagyu' / Beef / Madras kerrie / Anna Dutch kaviaar

14,50

‘Tonijn’ / Yellowfin / Gerookte Soja / Wasabi blad

10,50

'Toro' / Tonijn / Buik / Blue fin

18,50

SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI / 16 st

28

SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI 16 st / SUSHI NIGIRI 8 st

48

Sashimi

Sashimi / Zalm / Sake / Filet

8

Sashimi / Tonijn / Tuna / Yellowfin / Filet

10

Sashimi / Tonijn / Toro / Buik / Blue fin

20

Tataki

Kalf / Tataki / Tandoori / Koriander / Mais / Tomaat

16,50

Zeebaars / Tataki / Kokos / Basilicum / Dashi

16,50

SEIZOENSGERECHTEN

Fruits de mer / Halve kreeft / 3 Oesters / 1 Krabpoot / Schelpjes / Dipjes

40

Fruits de mer / Hele kreeft / 6 Oesters / 2 Krabpoten / Schelpjes / Dipjes

70

King krab poten / 250 gram / Dipjes

38

Zeetong / Klassiek / Boter / Citroen / Peterselie / Salade / Frites

26 / 48

Zeetong / Scheermessen / Sepia / Artisjok / Daslook

26 / 48

KOUDE GERECHTEN

Tzatziki / Asperges / Munt / Komkommer / Doperwten (v)

12,50

Hoender / Argentijnse garnaal / Jalapeño / Karnemelk / Asperge

18,50

Beef / Rauw / Garam masala / Indiaans / Pickles / Kataifi

16,50

WARME GERECHTEN

Corvina / Zuurdesem / Cresson / Mierikswortel / Tomasu

18

Black cod / ‘Noble style’ / Spitskool / Mosterdzaad / Yuzu / Groene peper

32

Lam / Zijlende / Asperge / Shiso gerookt / Snijbonen / Zwarte sesam

20

Diamanthaas / Aubergine / Z’atar / Pijnboompit

18

Cannelloni / Duxelles / Ricotta / Eidooier / Champignons (V)

14

ROBATA GRILL

Vlees

Wagyu / Australië / Flanksteak / 150 gram

39

Tournedos / Hollands / 180 gram

37

Diamanthaas / Iers / 150 gram

18

Runder Rib-eye / Hollandse melkkoe / 250 gram

28

Kalfslende / Graankalf / 200 gram

24

Bommeriger hoenderfilet

18

Premium meat platter (Wagyu flanksteak, Diamanthaas en Kalfslende)

75

Deze gerechten worden geserveerd met groenten-melange en friet van de frietzaak

Vis

Grietfilet

30

Corvinafilet

24

Tonijn

24

Premium fish platter (Griet, Corvina, Tonijn en ½ Kreeft)

75

Deze gerechten worden geserveerd met boksoi, rijst schuim en noedels met stukjes pinda

BIJGERECHTEN

Friet van de frietzaak / Madras kerrie zout / Mayonaise

5,25

Asperges / Hollandaise / Peterselie / Iberico / Crumble (4st)

8,50

Roerbak / Aziatisch / Oestersaus / Kai-lan / Lente-ui / Taugé

8,50

‘Green salad’ / Kruiden / Haricot verts / Romige dressing / Hazelnoot

8,50

MENU

Dagelijks wisselend lunchmenu

2 gangen (voor / hoofd of hoofd / dessert)

31,50

3 gangen (voor / hoofd / dessert)

39,50

Kitchen menu

45

Hoender / Argentijnse garnaal / Jalapeño / Karnemelk / Asperge

Diamanthaas / Aubergine / Z’atar / Pijnboompit

Mango / Sinaasappel / Mascarpone / Steranijs

*Het bovenstaande menu is uit te breiden met een selectie van 3 kazen (supplement)

8

Bijpassend wijnarrangement 3 glazen

22

Noble Kitchen's Asian Flavors

65

Sushi maki / ‘Dutch gold’/ ‘Tuna melt’ / ‘Noble style’ / ‘California roll’

Sushi gunkan / Kwartelei / Steak tartare / Wakame / Truffel

Zeebaars / Tataki / Kokos / Basilicum / Dashi

Black cod / ‘Noble style’ / Spitskool / Mosterdzaad / Yuzu

Lam / Zijlende / Asperges / Shiso gerookt / Snijbonen / Zwarte sesam

Aardbeien / Pandan rijst / Jasmijn / Szechuan / Eiwit schotsen

Bijpassend wijnarrangement 5 glazen

38

NAGERECHTEN

Kaas / Kriekcompote / Kriek-hazelnootbrood / Toast

3 soorten

10,50

5 soorten

15,75

7 soorten

21

Mango / Sinaasappel / Mascarpone / Steranijs

12,50

Chocolade / Koffie / Crème fraîche / Miso

12,50

Aardbeien / Pandan rijst / Jasmijn / Szechuan peper / Eiwit schotsen

12,50

Noble / Dame blanche / Tahiti vanille / Room / Valrhona

15,75

Friandises / Chocolade / Macaron / Nougat (4st)

5,00

Meet the chefs

De soul van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Reserveer