FINGERFOOD

Jamón / Blazquez / Ibérico / Bellota

19,50

Kroepoek / Bloemkool / Indische curry / Koriander (v)

6,50

Kellenaers / Rendang / Kroketjes / Dip / Ketjap (4st)

11

Bitterballen / Zaanse mosterd (4st)

6

Edamame / Boontjes / Sinaasappel / Kimchi kruiden (v)

6

Garnaal / Ebi / Tempura / Kerrie / Ponzu (4st)

12,50

Oester

Zeeuwse platte / Sjalot / Dashi azijn / Limoen (1st)

4,75

Gillardeau / Gingerbeer / Wodka / Rozemarijn (1st)

6,50

Dim Sum / Yakitori

Gyoza / Gevogelte / Lavas / Chili (4st)

16

Ha kau / Garnaal / Gestoomd / Sambal / Rijstazijn (4st)

14

Sui kau / Rund / Gefrituurd / Gember / Sesam (4st)

14

Lo pak ko / Rettich / Dumpling / Bites (8st) (v)

12,50

Yakitori / Gevogelte / “Meatball” / Tare-saus / Eidooier (2st)

8,50

Yakitori / Kippendijen / Togarashi / Soja / Bonito flakes (2st)

10

Yakitori / Prei / Miso / Sesam / Gember / Zonnebloempit (2st) (v)

8,50

Noble's favourite

Brioche / Gerookte paling / Crème fraîche / Haringkuit / Bieslook (2st)

16

JAPANSE SELECTIE

Sushi rolls Maki (4st / 8st)

‘Noble style’ / Nori / Kalfstartaar / Paling / Sjalot / Amandel

12 / 20

'Crunchy' / Argentijnse garnaal / Tempura / Honing / Sambal

12 / 22

'Korean' / Zalm / Kimchi / Kataifi / Harissa

10 / 18

'Morocco' / Gevogelte / Zoete aardappel / Baharat

10 / 18

Sushi Nigiri (2st)

'Toro' / Tonijn / Bluefin / Gilbraltar / Buikstuk

14

'Royal' / Bavette / Gepekeld / Gerookt / Anna Dutch kaviaar

14

SELECTIE NIGIRI LUXE / 8 st

48

SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI / 16 st

34

SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI 16 st / SUSHI NIGIRI 8 st

55

Sashimi

Sashimi / Zalm / Filet

12

Sashimi / Tonijn / Filet

14

Sashimi / Hamachi / Filet

16

Sashimi / 'Toro' / Bluefin / Buikstuk

24

Sashimi / Tonijn / Zalm / Duo

24

KOUDE GERECHTEN

Pani puri / Mango / Kokos / Kaffir / Shiitake (v)

16

Tonijn / Gerookt / Radicchio / Granaatappel / Peterselie

22

Kalfstong / Wang / Vongole / Kappertjes / Ponzu

20

WARME GERECHTEN

Spitskool / Robata / Baba ganoush / Za'atar / Sisho (v)

18

Snoekbaars / Pastinaak / Dahl / Linzen / Ghee

16 / 30

Black cod / ‘Kitchen style’ / Merg / Sambai / Witlof

19 / 36

Hert / Rugfilet / Sukade / Ui / Kers / Lapsang souchong

30

ROBATA GRILL

Vlees

Wagyu / Japans / A4 / Dunne lende / 150 gram

82

Tournedos / Holstein / Hollands / 180 gram

40

Iberico / Varken / Secreto / Spanje / 150 gram

24

Sukade / Steak / Flat iron / Australië / 150 gram

26

Bommeriger hoender filet

22

Premium meat platter (Iberico, Sukade en Hoenderfilet)

62

Côte de Boeuf / Ribstuk / Double Dutch / 950 gram

82

Deze gerechten worden geserveerd met groenten-melange en frites.

Vis

Heilbot

36

Tonijnsteak

26

Snoekbaars

28

Premium fish platter (Heilbot, Tonijn en Snoekbaars)

82

Deze gerechten worden geserveerd met groenten-melange en frites.

BIJGERECHTEN

Frites / Viking zout / Mayonaise

6

Groene asperges / Roerbak / Aziatisch / Sesam / Zeekraal

9,50

‘Asian salad’ / Spinazie / Bimi / Sesam / Taugé

8,50

MENU

Noble Kitchen's Asian Flavours

5-gangen Tonijn / Sushi / Snoekbaars / Hert / Passie

75

7-gangen Tonijn / Sushi / Kalf / Snoekbaars / Black cod / Hert / Passie

95

____________________________________________________

Tonijn / Gerookt / Radicchio / Granaatappel / Peterselie

***

Sushi maki / ‘Korean' / 'Noble style' / 'Morroco'

Nigiri / 'Toro' / Tonijn / Bluefin / Gibraltar / Buikstuk

***

Kalfstong / Vongole / Kappertjes / Ponzu

***

Snoekbaars / Pastinaak / Dahl / Linzen / Ghee

***

Black cod / 'Kitchen style' / Merg / Sambai / Witlof

***

Hert / Rugfilet / Sukade / Ui / Kers / Lapsang souchong

***

Passie / Crème caramel / Steranijs / Basilicum / Hazelnoot

Wijnarrangement 5 glazen

42,50

Wijnarrangement 7 glazen

59,50

* De menukeuze wordt uitsluitend per tafel geserveerd

Dagelijks wisselend lunchmenu

te bestellen tot 14:30 uur

2 gangen (voor / hoofd of hoofd / dessert)

40

3 gangen (voor / hoofd / dessert)

48

NAGERECHTEN

Kaas / Chinese pruim / Kriek-hazelnootbrood / Toast

3 soorten

12

5 soorten

17

7 soorten

22

Passie / Crème caramel / Steranijs / Hazelnoot

13

Vijg / Namelaka / Witte chocolade / Original beans / Pecannoot

13

Noble / Dame blanche / Tahiti vanille / Room / Valrhona

16,50

Friandises / Chocolade / Macaron / Nougat (4st)

6

Meet the chefs

De soul van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Momenteel hebben we geen events gepland. Stay tuned!

Reserveer