FINGERFOOD

Jamón - Blazquez - Ibérico - Bellota

21,50

Kroepoek - Bospeen - Gepoft - Vadouvan (v)

6,50

Edamame - Boontjes - Sinaasappel - Kimchi kruiden (v)

6,50

Oester per stuk

Bells Isle - Iers - Rendang sap - Ginger beer - Kaffir

6,75

Zeeuwse platte - Sjalot - Dashi azijn - Limoen

4,95

Dim Sum - Yakitori per stuk (vanaf 2 stuks)

Gyoza - Gevogelte - Lavas - Chili

4,50

Ha kau - Rivierkreeft - Surimi - Gestoomd - Crispy chili oil

4,50

Sui kau - Kip - Kerrie - Madras - Krokant - Dip

4,50

Lo pak ko - Rettich - Dumpling - Kurkuma - Basilicum (v)

3,25

Garnaal - Ebi - Tempura - Koshõ - Gochujang

3,50

Yakitori Kippendij - Togarashi - Soja - Bonito flakes

6

Yakitori "Meatball” - Gevogelte - Tare saus - Eidooier

6

Yakitori "Asperge" - Miso - Sesam - Citroen - Mierikswortel - Hazelnoot (v)

6

Noble's favourite (vanaf 2 stuks)

Gerookte paling - Brioche - Crème fraîche - Haringkuit - Bieslook

9

MENU

LUNCHMENU

2 gangen - voor - hoofd óf hoofd - dessert

46

3 gangen - voor - hoofd - dessert

54

___________________________________________________

ASIAN FLAVOURS - 6 gangen -

115

Hamachi – Zuring – Hazelnoot – Granny Smith - Mierikswortel

Sushi maki - ‘Mojama’ - ‘Noble style’ - ‘Wagyu’

Nigiri – Gamba roja – 45c - Citrus Kosho – Ssamjang

Rode poon – Feta – Rode curry – Tomaat – Kropsla

Black cod – ‘Kitchen style’ - Rendang – Hollandaise – Pickles

Lamsrugfilet – Stoof – Asperge - Gnocchi – Tandoori

Roodfruit – Za’atar – Labneh - Cheesecake - Granaatappel

*Uitbreiding van het menu met een selectie van kazen (4st)

14

___________________________________________________

Wijnarrangement 6 glazen

60

Het menu wordt uitsluitend per tafel geserveerd.

VEGETABLE FLAVOURS

100

Watermeloen - Tomaat – Sherry – Gochugaru – Olijf

Sushi maki – ‘Tempura roll’ – Zoete aardappel – Koshõ – Ssamjang

Nigiri – Aubergine – ‘Unagi style’ – Gomasio

Little gem – Gebakken – Rode curry – Feta - Kropsla

Asperge – Geroosterd - Hollandaise – Rendang gel – Gerookte eidooier

Koolrabi – Gemarineerd – Jus – Daslook - Emulsie

Namelaka - Witte chocolade - Matcha - Roomijs - Spekkoek

*Uitbreiding van het menu met een selectie van kazen (4st)

14

____________________________________________________

Wijnarrangement 6 glazen

60,00

Het menu wordt uitsluitend per tafel geserveerd.

JAPANSE SELECTIE

SUSHI ROLLS MAKI

4st / 8st

'Noble style' - Nori - Kalfstartaar - Paling - Amandel

14 / 22

'Tempura roll' - Tempura - Argentijnse garnaal - Koshō - Ssamjang

14 / 22

'Mojama' - Tonijn - Wind gedroogd - Crispy chili oil

14 / 22

'Wagyu' - Wagyu A5 - Gerookte eidooier - Omelet - Truffel

16 / 24

SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI 16st

44

SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI 16st / SUSHI NIGIRI 8st

59

NIGIRI PER STUK

'Crispy' - Gefrituurd - Tonijn tartaar - Kaviaar - Crispy chili oil

12

'Hamachi' - Yellowtail kingfish - Limoen - Kizami wasabi

7

'Gamba roja' - 45c - Citrus Kosho – Ssamjang

8

'Unagi' - Aubergine - 'Unagi style' - Gomasio (v)

7

SELECTIE NIGIRI LUXE 8st

48

SASHIMI

Zalm - Sashimi - Filet

12

Tonijn - Sashimi - Filet

14

Hamachi - Sashimi - Filet

16

Duo - Sashimi - Zalm - Tonijn

24

SELECTIE SASHIMI LUXE - Zalm - Tonijn - Hamachi - Coquilles

32

KOUDE GERECHTEN

Watermeloen - Tomaat – Sherry – Gochugaru - Olijf

18

Hamachi – Zuring – Hazelnoot – Granny Smith - Mierikswortel

22

Wagyu – Gebrand - Truffel unagi – Eidooier – Shiitake

24

WARME GERECHTEN

Koolrabi – Gemarineerd – Jus – Daslook - Emulsie (v)

24

Rode poon – Feta – Rode curry – Tomaat – Kropsla

16 / 32

Black cod – ‘Kitchen style’ - Rendang – Hollandaise – Pickles

19 / 36

Lamsrugfilet – Stoof – Asperge - Gnocchi – Tandoori

34

ROBATA GRILL VLEES

Wagyu - Japans - A5 - Dunne lende - 150 gram

95

Tournedos - Taurus gold - Grain fed - 180 gram

42

Iberico - Varken - Presa - Spanje - 150 gram

28

Bommeriger hoenderfilet

23

TO SHARE

Côte de Boeuf – Ribstuk - Double Dutch - 950 gram

85

Premium meat platter - Tournedos - Iberico presa - Hoenderfilet

79

ROBATA GRILL ZEEDIEREN

Zeetongfilet

36

Tonijnsteak

28

Rode poon

26

TO SHARE

Premium sea platter - Zeetong - Tonijn - Rode poon

79

Gerechten van de Robata grill worden geserveerd met een groentegarnituur.

BIJGERECHTEN

Frites - ‘De Frietbar’ - Viking zout - Mayonaise - Per persoon

3,50

Asperges – Hollandaise – Hazelnoot - Beurre noisette - Eidooier

14

'Korean cauliflower' - Bloemkool - Gochujang - Sesam - Bosui

12

‘Asian salad’ – Kropsla – Sesam – Citroen – Hazelnoot - Mierikswortel

8,50

NAGERECHTEN

Namelaka - Witte chocolade - Matcha - Roomijs - Spekkoek

15

Roodfruit – Za’atar – Labneh - Cheesecake - Granaatappel

15

Dame Blanche - Tahiti vanille - Room - Chocolade

17,50

Friandises - Chocolade - Macaron - Pate de fruit(4st)

8

Kaas - Kataifi - Chinese pruim - Toast

3 soorten

12

5 soorten

18

7 soorten

24

Meet the chefs

De soul van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Reserveer