FINGERFOOD

Jamón / Blazquez / Ibérico / Bellota

18

Papadum / Paddestoel / Crème / Parmezaanse kaas

6

Kellenaers / Krab / Tom kha kai / Kroketjes / Dip / Yuzu (4st)

10

Bitterballen / Zaanse mosterd (4st)

5

Dim sum / Garnaal / Gefrituurd / Wasabi (4st)

10

Gyoza / Gevogelte / Tomaat / Chili (4st)

12

Edamame / Boontjes / Sesam / Maldon zout

5

Garnaal / Ebi / Crispy / Knoflook / Dip (4st)

12

Oester / Gillardeau / Komkommer / Gin / Basilicum (1st)

5,75

Oester / Creuses / Hoisin / Sesam / Gepofte rijst / Lente-ui (1st)

3,50

Oester / Zeeuwse platte / Sjalot / Rode wijn azijn / Citroen (1st)

4,50

Yakitori

Yakitori / Gevogelte / “Meatbal” / Tare-saus / Eidooier (2st)

8

Yakitori / Kippendijen / Togarashi / Soja / Bonito flakes (2st)

8

Noble's favorite

Brioche / Gerookte paling / Crème fraîche / Haringkuit / Bieslook (2st)

13

JAPANSE SELECTIE

Sushi rolls Maki (8st)

‘Noble style’ / Nori / Kalfstartaar / Paling / Sjalot / Amandel

18

‘Dutch’ / Quinoa / Ossenworst / A’damse ui / Mierikswortel / Haringkuit

16

‘Crunchy’ / Krab / Tempura / Papaya / Harissa

20

'Peru' / Ceviche / Corvina / Rode ui pickle / Avocado / Koriander

18

Sushi Nigiri (2st)

‘Foie’ / Eendenlever / Gebrand / Ui / Rettich

12

'Wagyu' / Beef / Madras kerrie / Anna Dutch kaviaar

16

'Hamachi' / Kingfish / Ponzu / Lamsoor

14

Sashimi

Sashimi / Tonijn / Tuna / Yellowfin / Filet

12

Sashimi / Hamachi / Yellowtail / Kingfish

16

Tataki (60 gr)

Tonijn / Tataki / Sesam / Tuna / Yellowfin / Filet

16

Beef / Tataki / Rode kool / Shiso / Rettich

16

UIT DE ZEE

Fruits de mer / Halve kreeft / 3 Oesters / 1 Krabpoot / Schelpjes / Rouille

40

Fruits de mer / Hele kreeft / 6 Oesters / 2 Krabpoten / Schelpjes / Rouille

70

King krab poten / Mayonaise / 250 gram

38

VOORGERECHTEN

Biet / ‘Tataki’ / Shiso purper / Sesam / Tofu / Soja (v)

12

Poké bowl / Argentijnse garnaal / Pompoen / Spicy / Sushi rijst

18

Steak / Tartare / Beef / Wakame / Crumble / Eidooier

16

Eendenlever / Terrine / Rivierkreef / Rode biet / Zilver ui / Zoethout

20

WARME GERECHTEN

Black cod / Noble style / Beukenzwam / Lente-ui

32

Griet / Boerenkool / Schorseneren / Bonito flakes / Groene peper

28

Snoekbaars / Paling / Parelgort / Bloemkool / Groene appel

22

Hert / Rug filet / Spruitjes / Tarte tatin / Kastanje

24

Kalf / Wang / Zwezerik / Linzen / ‘Le Puy’ / 5-spice / Jus

20

Fazant / Hen / Zuurkool / Aardappel / Hasselback / Lardo di Colonnata

20

ROBATA GRILL

Vlees

Wagyu / Australië / Flanksteak / 150 gram

38

Tournedos / Hollands / 180 gram

36

Kogel biefstuk / Iers / 150 gram

22

Kalfsrib-eye / Hollands / 200 gram

26

Bommerige hoenderfilet

20

Deze gerechten worden geserveerd met bospeen, uien crème en friet van de frietzaak

Vis

Grietfilet

28

Snoekbaars

22

Kabeljauwfilet

20

Deze gerechten worden geserveerd met artisjok, venkel en parel couscous

BIJGERECHTEN

Friet van de frietzaak / Madras kerrie zout / Mayonaise

5

Roerbak / Aziatisch / Oestersaus / Kai-lan / Lente-ui / Taugé

8

Salade mesclun / Aziatische dressing / Cherry tomaat / Bospeen / Pijnboompit

8

MENU

Dagelijks wisselend lunchmenu

2 gangen (voor / hoofd of hoofd / dessert)

30

3 gangen (voor / hoofd / dessert)

38

Noble Kitchen Tasting menu

55

Eendenlever / Terrine / Rivierkreeft / Rode biet / Zilver ui / Zoethout

Kabeljauw / Boerenkool / Schorseneren / Bonito flakes / Groene peper

Fazant / Hen / Zuurkool / Aardappel / Hasselback / Lardo di Colonnata

Kaas / Selectie / Internationaal / Nashi peer compote / Mosterd-haverzemelen / Crackers

Cheese cake / Geitenkaas / Braam / Gezouten drop

Bijpassend wijnarrangement 4 glazen / 5 glazen

28 / 32

NAGERECHTEN

Kaas / Nashipeer / Mosterd-haverzemelen / Crackers

3 soorten

10

5 soorten

15

7 soorten

20

Speculaas / Amandelspijs / Appel / Gekarameliseerd

12

Matcha thee / Kokos / Yuzu / Yoghurt

12

Cheese cake / Geitenkaas / Braam / Gezouten drop

12

Noble / Dame blanche / Tahiti vanille / Room / Valrhona

15

Meet the chefs

De soul van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Reserveer