FINGERFOOD

Jamón / Blazquez / Ibérico / Bellota

18,75

Kroepoek / Aardappel / Labneh / Schuim

6,50

Kellenaers / Rendang / Kroketjes / Dip / Ketjap (4st)

10,50

Bitterballen / Zaanse mosterd (4st)

5,40

Edamame / Boontjes / Sinaasappel / Sansho (v)

5,50

Garnaal / Ebi / Tempura / Knoflook / Kafir (4st)

12,50

Oester

Gillardeau / Gingerbeer / Wodka / Rozemarijn

6

Fines de Claire / Sjalot / Dashi azijn / Limoen

4,75

Dim Sum / Yakitori

Tsa siu kau / Garnaal / Gefrituurd / Wasabi (4st)

10,50

Gyoza / Gevogelte / Lavas / Chili (4st)

12,50

Sieuw mai / Rund / Gestoomd / Sansho peper / Zwarte knoflook (4st)

12,50

Lo Pak Ko / Rettich / Dumpling (v) (4st)

10,50

Yakitori / Gevogelte / “Meatball” / Tare-saus / Eidooier (2st)

8,50

Yakitori / Kippendijen / Togarashi / Soja / Bonito flakes (2st)

8,50

Yakitori / Eringi / Miso / Bosui / Zeewier (2st) (v)

8

Noble's favourite

Brioche / Gerookte paling / Crème fraîche / Haringkuit / Bieslook (2st)

14

JAPANSE SELECTIE

Sushi rolls Maki (4st / 8st)

‘Noble style’ / Nori / Kalfstartaar / Paling / Sjalot / Amandel

7 / 14

‘Crunchy’ / Krab / Tempura / Papaya / Togarashi

10 / 20

‘Crispy’ / Kip / Ketjap / Kroepoek / Lever

6 / 12

‘Tuna melt’ / Tonijn / Sambal / Zoete aardappel

8 / 16

Sushi Nigiri (2st)

‘Foie’ / Eendenlever / Gebrand / Sukade / 5-spice

10,50

‘Zalm’ / Croûte / Sambal / Gember

9,50

SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI / 16 st

28

SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI 16 st / SUSHI NIGIRI 8 st

48

Sashimi

Sashimi / Zalm / Sake / Filet

8

Sashimi / Tonijn / Tuna / Yellowfin / Filet

10

Tataki

Dorade / Cactusvijg / Mais / Structuren / Citrus

17,50

KOUDE GERECHTEN

Biet / Remoulade / Zilte plantjes / Morilles (v)

12,50

Zeeduivel / Haringkuit / Sambai / Witte asperge

18

Buikspek / Tandoori / Asperge / Kimchi / Appel

16,50

WARME GERECHTEN

Black cod / ‘Kitchen style’ / Beurre blanc / Limoen / Asperges

17/32

Tarte tatin / Asperges / Nootmuskaat / Hollandaise (v)

14

Lam / Asperges / Dragon / Morilles / Slakken

28

Kalfslende / Wang / Bloemkool / Abrikoos / Indische curry

22

ROBATA GRILL

Vlees

Wagyu / Australië / Rumpsteak / 150 gram

39

Tournedos / Holstein / 180 gram

37

Kalfslende / Graan kalf / Rose / 200 gram

21

Bommeriger hoenderfilet

18

Premium meat platter / TO SHARE / (Wagyu rumpsteak, Kalfslende en Bommeriger hoenderfilet)

70

Deze gerechten worden geserveerd met groenten-melange en frites van de frietzaak

Vis

Dorade

18

Tonijn steak

24

Canadese kreeft

29/56

Premium fish platter / TO SHARE (Dorade, Tonijn en 1/2 Canadese kreeft)

65

Deze gerechten worden geserveerd met groenten-melange en frites van de frietzaak

BIJGERECHTEN

Frites van de frietzaak / Madras kerrie zout / Mayonaise

5,25

Asperges / Hollandaise / Peterselie / 4st

8,50

‘Asian salad’ / Bladspinazie / Rettich / Tauge / Nam-pla / Pinda

8,50

MENU

Dagelijks wisselend lunchmenu

2 gangen (voor / hoofd of hoofd / dessert)

32

3 gangen (voor / hoofd / dessert)

40

Kitchen menu

48

Zeeduivel / Haringkuit / Sambai / Witte asperge

Lam / Asperges / Dragon / Morilles / Slakken

Aardbeien / Ivoire / Karnemelk / Nootmuskaat

*Het bovenstaande menu is uit te breiden met een selectie van 3 kazen (supplement)

9

Bijpassend wijnarrangement 3 glazen

22

Noble Kitchen's Asian Flavours

68

Sushi maki / ‘Tuna melt’ / ‘Crunchy’ / ‘Noble style’ / ‘Crispy’

'Zalm' / Croûte / Sambal / Gember

Dorade / Cactusvijg / Mais / Structuren / Citrus

Black cod / 'Kitchen style' / Beurre blanc / Limoen / Asperge

Kalfslende / Wang / Bloemkool / Abrikoos / Indische curry

Karamel / Sesam / Jivara Lactée / Chinese kumquat

Bijpassend wijnarrangement 5 glazen

38

NAGERECHTEN

Kaas / Kriekcompote / Kriek-hazelnootbrood / Toast

3 soorten

10,50

5 soorten

15,75

7 soorten

21

Aardbeien / Karnemelk sorbet / Nootmuskaat

12,50

Karamel / Sesam / Jivara Lactée / Chinese kumquat

12,50

Noble / Dame blanche / Tahiti vanille / Room / Valrhona

15,75

Friandises / Chocolade / Macaron / Nougat (4st)

5,50

Meet the chefs

De soul van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Tijdelijke sluiting

15 mrt - 31 mei

Beste gast van Noble en Noble Kitchen, We plaatsen dit bericht om u van ...

Reserveer