FINGERFOOD

Jamón / Blazquez / Ibérico / Bellota

18,75

Kroepoek / Kombu / Pandan / Schuim

6,50

Kellenaers / Rendang / Kroketjes / Dip / Ketjap (4st)

10,50

Bitterballen / Zaanse mosterd (4st)

5,40

Edamame / Boontjes / Sinaasappel / Sansho (v)

5,50

Garnaal / Butterfly / Tempura / Knoflook / Kafir (4st)

12,50

Kalfstartaar / Krokante sushi rijst / Lardo di colonnata / Haringkuit (4st)

12,50

Oester

Gillardeau / Gingerbeer / Wodka / Rozemarijn

6

Zeeuwse platte / Sjalot / Dashi azijn / Limoen

4,75

Creuses / Gestoomd / Mungboon / Bosui / Knoflook

5,50

Dim Sum / Yakitori

Tsa siu kau / Garnaal / Gefrituurd / Wasabi (4st)

10,50

Gyoza / Gevogelte / Lavas / Chili (4st)

12,50

Sieuw mai / Rund / Gestoomd / Sansho peper / Zwarte knoflook (4st)

12,50

Lo Pak Ko / Rettich / Dumpling (v) (4st)

10,50

Yakitori / Gevogelte / “Meatbal” l/ Tare-saus / Eidooier (2st)

8,50

Yakitori / Kippendijen / Togarashi / Soja / Bonito flakes (2st)

8,50

Yakitori / Eringi / Miso / Bosui / Zeewier (2st) (v)

8

Noble's favourite

Brioche / Gerookte paling / Crème fraîche / Haringkuit / Bieslook (2st)

14

JAPANSE SELECTIE

Sushi rolls Maki (4st / 8st)

‘Noble style’ / Nori / Kalfstartaar / Paling / Sjalot / Amandel

7 / 14

‘Crunchy’ / Krab / Tempura / Papaya / Togarashi

10 / 20

‘Crispy’ / Kip / Ketjap / Kroepoek / Lever

6 / 12

‘Tuna melt’ / Tonijn / Sambal / Zoete aardappel

8 / 16

‘Tataki’ / Rund / Shi I take / Tempura / Truffel mayonaise

8 / 16

‘Rouge’ Zalm / Biet / Mierikswortel / Granaatappel

8 / 16

Sushi Nigiri (2st)

‘Foie’ / Eendenlever / Gebrand / Sukade / 5-spice

10,50

‘Zalm’ / Croûte / Sambal / Gember

9,50

'Tataki' / Beef / Mungboon / Bosui

10,50

'Ebi' / Garnaal / Argentijnse / Boemboe bali / Pinda

10,50

SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI / 16 st

28

SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI 16 st / SUSHI NIGIRI 8 st

48

Sashimi

Sashimi / Zalm / Sake / Filet

8

Sashimi / Tonijn / Tuna / Yellowfin / Filet

10

Sashimi / Tonijn / Toro / Buik / Blue fin

20

Tataki

Tonijn / Krab / Kerrie / Hollandaise / Kalamansi

17,50

KOUDE GERECHTEN

Knolselderij / Geroosterd / Tartaar / Eidooier Kappertjes (v)

12,50

Zeeduivel / Haringkuit / Sambai / Eringi

18

Buikspek / Tandoori / Spruiten / Kimchi / Appel

16,50

WARME GERECHTEN

Black cod / ‘Kitchen style’ / Rode kool / Myrtilles / Knolselderij

17/32

Kabeljauw / Wortel / Vadouvan / Kalamansi / Hollandaise

12/20

Schorseneren / Gnocchi / Dragon / Oesterzwam (v)

14

Entrecote / Aardpeer / Winter truffel / Peterselie / Steranijs

32

Kalfslende / Wang / Bloemkool / Abrikoos / Indische curry

22

ROBATA GRILL

Vlees

Wagyu / Australië / Flanksteak / 150 gram

39

Tournedos / Hollands / 180 gram

37

Kalfslende / Graan kalf / Rose / 200 gram

21

Entrecôte / Hollandse melkkoe / Dry aged / 200 gram

28

Bommeriger hoenderfilet

18

Premium meat platter (Wagyu flanksteak, Kalfslende en Entrecôte)

78

Deze gerechten worden geserveerd met groenten-melange en frites van de frietzaak

Vis

Grietfilet

30

Kabeljauwfilet

18

Tonijn steak

24

Premium fish platter (Griet, Kabeljauw, Tonijn)

65

Deze gerechten worden geserveerd met groenten-melange en frites van de frietzaak

BIJGERECHTEN

Frites van de frietzaak / Madras kerrie zout / Mayonaise

5,25

Roerbak / Aziatisch / Bimi / Lente ui / Choisam / Piment (v)

8,50

‘Asian salad’ / Bladspinazie / Rettich / Tauge / Peulen / Pinda (v)

8,50

MENU

Dagelijks wisselend lunchmenu

2 gangen (voor / hoofd of hoofd / dessert)

32

3 gangen (voor / hoofd / dessert)

40

Kitchen menu

45

Zeeduivel / Haringkuit / Sambai / Eringi

Entrecôte / Aardpeer / Winter truffel / Peterselie / Steranijs

Peer / Pastinaak / Mousse / Kaneel

*Het bovenstaande menu is uit te breiden met een selectie van 3 kazen (supplement)

8

Bijpassend wijnarrangement 3 glazen

22

Noble Kitchen's Asian Flavors

65

Sushi maki / ‘Tataki’ / ‘Rouge’ / ‘Noble style’ / ‘Crispy’

‘Ebi' / Argentijnse garnaal / Boemboe bali / Pinda

Tonijn / Krab / Kerrie / Hollandaise / Kalamansi

Black cod / ‘Kitchen style’ / Beurre blanc / Limoen / Artisjok

Kalfslende / Wang / Bloemkool / Abrikoos / Indische curry

Caramel / Sesam / Jivara Lactée / Chinese kumquat

Bijpassend wijnarrangement 5 glazen

38

NAGERECHTEN

Kaas / Kriekcompote / Kriek-hazelnootbrood / Toast

3 soorten

10,50

5 soorten

15,75

7 soorten

21

Peer / Pastinaak / Mousse / Kaneel

12,50

Caramel / Sesam / Jivara Lactée / Chinese kumquat

12,50

Noble / Dame blanche / Tahiti vanille / Room / Valrhona

15,75

Friandises / Chocolade / Macaron / Nougat (4st)

5,50

Meet the chefs

De soul van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Asian Afternoon Tea

1 nov - 31 mrt

Tijdens de wintermaanden (november t/m maart) serveren we op ...

Tijdelijke sluiting

15 mrt - 6 apr

Beste gast van Noble en Noble Kitchen, We plaatsen dit bericht om u van ...

Dank voor de goede zorg

23 mrt - 31 mei

Beste gast, Restaurant Noble en ...

Pasen bij Noble Kitchen

12 apr - 13 apr

May your Easter be egg-cellent, Happy Easter ...

Reserveer