FINGERFOOD

To share

Broodplank - Verschillende dips

8,50

Jamón - Blazquez - Ibérico - Bellota

21,50

Kroepoek - Aubergine - Geroosterd - Muhammara (v)

6,50

Edamame - Sinaasappel - Kimchi kruiden - (v)

6,50

Gillardeau - Rendang sap - Ginger beer - Kaffir - 1st

6,75

Zeeuwse platte - Sjalot - Dashi azijn - Limoen - 1st

4,95

Asian basket - Rode curry kroketjes - Kip kara age - Vega springrolls - Cassave - Saté dip

29,50

Spicy nacho's - Kimchi - Mozzarella - Bosui - Koreaanse geroosterde peper - Sesam

14,50

Per stuk (vanaf 2 stuks te bestellen)

Rendang - Kroketje - Kellenaers - Gember dip

3

Bitterballen - Zaanse mosterd

1,75

Gerookte paling - Brioche - Haringkuit - Crème Fraîche

9

Garnaal - Ebi - Tempura - Kosho - Gochujang

3,25

Gyoza - Gevogelte - Lavas - Chili

4,50

Ha kau - Rivierkreeft - Surimi - Crispy chili

4,50

Sui kau - Kip - Kerrie - Madras - Krokant - Dip

4,25

Lo pak ko - Rettich - Kurkuma - Basilicum (v)

3,25

Kippendijen - Yakitori - Togarashi - Soja

5

“Meatball” - Yakitori – Tare saus - Eidooier

5

"Zilverui" - Yakitori - Miso - Gepickled - Mierikswortel (v)

5

SALADES

‘Caesar salad’ - Hoender - Spek - Ansjovis - Little gem sla

20

Zalmtartaar - Sushirijst - Avocado - Japanse mayo - Sriracha

24

Vitello Tonato - Kalfsmuis - Tonijncrème - Rucola - Kappertjes

24

SANDWICHES

Keuze uit wit of bruin zuurdesembrood

BC Club - Kiprollade - Ei - Kerriemayonaise - Spek - Frites

18

BC Uitsmijter - Spiegelei - Comté - Rauwe ham

18

Shortrib melt - Cheddar - Piccalilly - Jalapeño - Sriracha

18

Pulled salmon - Sesam - Rodekool pickle - Mosterdzaad

18

Italian Tosti – Pesto – Mozzarella – Pittige worst

15

Rundvlees Kroket - Bourgondisch - Toast - Zaanse mosterd

14

BC '12-uurtje' - Soepje - Brioche pulled zalm - Ceasar salad - Broodje kroket

24

SOEP

Linzensoep - Kurkuma - Chorizo - Spicy

8 / 16

Tomaten - Basilicum - Crème Fraîche - Gehaktballetjes

6 / 12

DAGELIJKS WISSELEND LUNCHMENU

Te bestellen tot 14:30

2 gangen - voor - hoofd óf hoofd - dessert

46

3 gangen - voor - hoofd - dessert

54

HOOFDGERECHTEN

Winter burger - Rund – Gruyère - Zuurkool - Mosterd - Frites

22

Saté - Kippendij - Atjar - Cassave kroepoek - Frites

21

Dahl - Indiaas - Linzen - Vergeten groenten - Structuren (v)

22

Pasta Pesto - Rucola - Tomaat - Basilicum - Parmesan (v)

20

Barbue meunière - Grietfilet - Boter - Kappertjes - Hazelnoot

36

ROBATA GRILL

Wagyu - Japans - A5 - Dunne lende - 150 gram

92

Tournedos - Irish prime - Iers - 180 gram

40

Iberico - Varken - Steak - Spanje - 150 gram

26

Bommeriger hoenderfilet

22

Grietfilet

36

Tonijnsteak

26

Rode mulfilet

28

To share

Côte de Boeuf - Ribstuk - Double Dutch - 950 gram

85

Meat platter - Iberico steak – Tournedos - Hoenderfilet

79

Sea platter – Grietfilet – Tonijn - Rode mul

79

Gerechten van de Robata worden geserveerd met groentegarnituur.

SIDE DISHES

Frites - ‘De Frietbar’ - Viking zout - Mayonaise - Per persoon

3,25

Aziatische spruitjes - Rode peper - Honing - Knoflook

12

‘Korean cauliflower’ - Bloemkool - Gochujang – Bosui

12

‘Thai salad’ - Cashew - Haricot verts - Paksoi - Rode peper

8,50

NAGERECHTEN

Kaas - Kataifi - Chinese pruim - Toast

3 soorten

12

5 soorten

18

7 soorten

24

Sticky rice - Mango - Peper - Kokos - Kaffir

15

Sabayon - Kumquat - Gekarameliseerde sesam - 5-spice

15

Dame Blanche - Tahiti vanille - Room - Chocolade

17,50

1 Bol ijs - Diverse smaken - Uw keuze

3,50

Friandises - Chocolade - Macaron - Nougat (4st)

8

Gebak van de dag

4,75

Upcoming events

Bernardus Café Season Selection

26 okt - 29 mrt

Vanaf het moment dat de klok teruggaat (26 oktober 2024) tot het ...

Kerst 2024 bij Noble Kitchen

25 dec - 26 dec

Betreed deze Kerst de betoverende wereld van Noble Kitchen en geniet samen met familie ...

Reserveer