FINGERFOOD

To share

Broodplank - Verschillende dips

8,50

Jamón - Blazquez - Ibérico - Bellota

21,50

Kroepoek - Aubergine - Geroosterd - Muhammara (v)

6,50

Edamame - Sinaasappel - Kimchi kruiden - (v)

6,50

Gillardeau - Komkommer - Passievrucht - Vadouvan - 1st

6,75

Fine de claire - Sjalot - Dashi azijn - Limoen - 1st

4,95

Asian basket - Rode curry kroketjes - Kip kara age - Vega springrolls - Cassave - Saté dip

29,50

Per stuk (vanaf 2 stuks te bestellen)

Rendang - Kroketje - Kellenaers - Gember dip

3

Bitterballen - Zaanse mosterd

1,75

Gerookte paling - Brioche - Haringkuit - Crème Fraîche

9

Garnaal - Ebi - Tempura - Kosho - Gochujang

3,25

Gyoza - Gevogelte - Lavas - Chili

4,50

Ha kau - Rivierkreeft - Surimi - Crispy chili

4,50

Sui kau - Kip - Kerrie - Madras - Krokant - Dip

4,25

Lo pak ko - Rettich - Kurkuma - Basilicum (v)

3,25

Kippendijen - Yakitori - Togarashi - Soja

5

“Meatball” - Yakitori – Tare saus - Eidooier

5

Yakitori "Asperge" - Hazelnoot - Shiso - Geitenyoghurt (v)

5

SALADES

‘Caesar salad’ - Hoender - Spek - Ansjovis - Little gem sla

20

Poké bowl - Tonijn - Sushi rijst - Daikon - Aubergine

24

'Vitello Tonato' - Kalfshaas - Tonijncrème - Rucola - Kappertjes

24

SANDWICHES

BC Club - Kiprollade - Ei - Kerriemayonaise - Spek - Frites

18

BC Uitsmijter - 3 eieren - Zuurdesem - Comté - Beenham

18

Smashed avocado - Gerookte zalm - Wasabi - Nori

18

Spicy Tosti – Kimchi – Mozzarella – Tandoori – Krokante Spek - Zuurdesem

14

Rundvlees Kroket - 2 st - Toast - Zaanse mosterd

14

BC '12-uurtje' - Soepje - Blini zalm - Ceasar salad - Broodje kroket

24

SOEP

Asperge - Crème - Kerrie - Zalm

8 / 16

Tomaten - Basilicum - Crème Fraîche - Gehaktballetjes

6 / 12

DAGELIJKS WISSELEND LUNCHMENU

Te bestellen tot 14:30

2 gangen - voor - hoofd óf hoofd - dessert

46

3 gangen - voor - hoofd - dessert

54

HOOFDGERECHTEN

Korean burger - Rund – Kimchi – Mozzarella - Bacon - Frites

22

Saté - Kippendij - Atjar - Cassave kroepoek - Frites

21

Aubergine - Robata - Unagi - Sesam - Bosui (v)

22

Pasta Funghi - Shiitake - Roomsaus - Peterselie - Rucola (v)

20

Asperge klassiek - Beenham - Peterselie - Kriel - Hollandaise

28

Sole meunière - Zeetong - Boter - Citroen - Peterselie

47 / 25

ROBATA GRILL

Wagyu - Japans - A5 - Dunne lende - 150 gram

92

Tournedos - Irish prime - Iers - 180 gram

40

Iberico - Varken - Presa - Spanje - 150 gram

26

Bommeriger hoenderfilet

22

Zeetong

36

Tonijnsteak

26

Octopus

26

To share

Côte de Boeuf - Ribstuk - Double Dutch - 950 gram

85

Meat platter - Iberico presa – Tournedos - Hoenderfilet

79

Sea platter – Zeetong – Tonijn - Octopus

79

Gerechten van de Robata worden geserveerd met groentegarnituur.

SIDE DISHES

Frites - ‘De Frietbar’ - Viking zout - Mayonaise - Per persoon

3,25

Asperge - Vadouvan - Eidooier crème - Daslook (4st)

12

‘Korean cauliflower’ - Bloemkool - Gochujang – Bosui

12

‘Asian salad’ - Kimchi - Koolsoorten - Sinaasappel - Sesam

8,50

NAGERECHTEN

Kaas -Kataifi - Chinese pruim - Toast

3 soorten

12

5 soorten

18

7 soorten

24

Sabayon - Roodfruit - Basilicum - Vanille ijs - Roze peper

15

Carrot cake - Wortel - 5 spice - Sinaasappel - Roomkaas

15

Dame Blanche - Tahiti vanille - Room - Valrhona

17,50

1 Bol ijs - Diverse smaken - Uw keuze

3,50

Friandises - Chocolade - Macaron - Nougat (4st)

8

Gebak van de dag

4,75

Upcoming events

Momenteel hebben we geen events gepland. Stay tuned!

Reserveer
Scherm­afbeelding 2024-03-04 om 13.47.16.png