FINGERFOOD

To share

Broodplank - Verschillende dips

8,50

Jamón - Blazquez - Ibérico - Bellota

21,50

Kroepoek - Bospeen - Gepoft - Vadouvan (v)

6,50

Edamame - Sinaasappel - Kimchi kruiden - (v)

6,50

Bell Isle - Iers - Rendang sap - Ginger beer - Kaffir - 1st

6,75

Fine de Claire - Sjalot - Dashi azijn - Limoen - 1st

4,95

Asian basket - Rode curry kroketjes - Kip kara age - Vega springrolls - Cassave - Saté dip

29,50

Spicy nacho's - Kimchi - Mozzarella - Bosui - Koreaanse geroosterde peper - Sesam - (Met pulled chicken - 3,50 meerprijs)

14,50

Per stuk (vanaf 2 stuks te bestellen)

Croqueta - Spaanse kroketje - Jamon - Iberico - Aioli

3

Bitterbal - Zaanse mosterd

1,75

Gerookte paling - Brioche - Haringkuit - Crème Fraîche

9

Garnaal - Ebi - Tempura - Kosho - Gochujang

3,50

Gyoza - Gevogelte - Lavas - Chili

4,50

Ha kau - Rivierkreeft - Surimi - Crispy chili

4,50

Sui kau - Kip - Kerrie - Madras - Krokant - Dip

4,50

Lo pak ko - Rettich - Kurkuma - Basilicum (v)

3,25

Kippendijen - Yakitori - Togarashi - Soja

6

“Meatball” - Yakitori – Tare saus - Eidooier

6

Yakitori ‘Asperge’ – Miso – Sesam – Citroen – Hazelnoot (v)

6

SALADES

‘Caesar salad’ - Kippendij - Spek - Ansjovis - Boontjes

22

Niçoise – Tonijn – Kropsla – Watermeloen - Kriel - Tomaat

22

Wagyu carpaccio – Gebrand - Truffel – Parmezaan – Sesam

32

SANDWICHES

Keuze uit wit of bruin zuurdesembrood

BC Club - Kiprollade - Ei - Kerriemayonaise - Spek - Frites

18

BC Uitsmijter - Spiegelei - Comté - Rauwe ham

18

Kimchi melt – Avocado – Mozzarella – Sesam – Sla (v)

18

Kalfstartaar – Eidooier – Mierikswortel – Mosterdzaad - Augurk

18

Pulled chicken tosti - Mozzarella - BBQ saus - Zoete ui

15

Rundvlees Kroket - Bourgondisch - Toast - Zaanse mosterd

15

BC '12-uurtje' - Soepje - Kalfstartaar - Ceasar salad - Toast kroket

24

SOEP

Asperge - Crème - Zalm - Kerrie

8 / 16

Tomaten - Basilicum - Crème Fraîche - Gehaktballetjes

6 / 12

DAGELIJKS WISSELEND LUNCHMENU

Te bestellen tot 14:30

2 gangen - voor - hoofd óf hoofd - dessert

46

3 gangen - voor - hoofd - dessert

54

HOOFDGERECHTEN

Asian burger - Rund - Sesam - Buikspek - Hoisin - Frites

25

Saté - Kippendij - Atjar - Cassave kroepoek - Frites

24,50

Lamsstoof - Gnocchi - Bospeen - Tandoori - Yoghurt

25

Koolrabi - Gemarineerd - Jus - Daslook - Emulsie (v)

24

Pasta 'Rendang' - Pappardelle - Mozzarella - Pickles

24,50

Asperge klassiek - Beenham - Peterselie - Kriel - Hollandaise

28

Sole Meunière - Zeetong - Boter - Citroen - Peterselie

52 / 28

ROBATA GRILL

Wagyu - Japans - A5 - Dunne lende - 150 gram

95

Tournedos - Taurus gold - Graan gevoerd - 180 gram

42

Iberico - Varken - Steak - Spanje - 150 gram

28

Bommeriger hoenderfilet

23

Zeetongfilet

36

Tonijnsteak

28

Rode poon

26

To share

Côte de Boeuf - Ribstuk - Double Dutch - 950 gram

85

Meat platter - Tournedos – Iberico steak - Hoenderfilet

79

Sea platter – Zeetongfilet - Tonijn - Rode poon

79

Gerechten van de Robata worden geserveerd met groentegarnituur.

SIDE DISHES

Frites - ‘De Frietbar’ - Viking zout - Mayonaise - Per persoon

3,50

Asperges – Hollandaise – Hazelnoot – Bruine boter - Eidooier

14

‘Korean cauliflower’ - Bloemkool - Gochujang – Bosui

12

‘Asian salad’ – Kropsla – Sesam – Citroen – Hazelnoot

8,50

NAGERECHTEN

Kaas - Kataifi - Chinese pruim - Toast

3 soorten

12

5 soorten

18

7 soorten

24

Sabayon - Roodfruit – Granaatappel – Yoghurtijs – Za’atar

15

Namelaka - Witte chocolade - Matcha - Roomijs - Spekkoek

15

Dame Blanche - Tahiti vanille - Room - Chocolade

17,50

1 Bol ijs - Diverse smaken - Uw keuze

3,50

Friandises - Chocolade - Macaron - Pate de fruit (4st)

8

Sgroppino - Citroen - Prosecco - Vodka

8

Gebak van de dag

4,75

Reserveer