Lunchen bij Noble Kitchen centraal gelegen tussen ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg

Noble Kitchen is dé lunchlocatie bij uitstek voor zowel zakelijke als privé gelegenheden. Bij het door SVH Meesterkok Edwin Kats in 2018 opgerichte restaurant kunt u a-la-carte lunchen, of kiezen voor een dagelijks wisselend 2 of 3 gangen lunchmenu. Laat u in de watten leggen door chef Tom Schoones en zijn brigade. Inmiddels is Noble Kitchen sinds 2020bekroond met een Michelinster.

Lunchen bij Noble Kitchen in Cromvoirt is lunchen op een bijzondere locatie. Het restaurant is gelegen aan de prestigieuze Bernardus Golf met een schitterend uitzicht over de banen. Hier luncht u in stijl en in alle rust, maar spelen we ook in op de lunch die aan tijd gebonden is.

Bent u op zoek naar een locatie om snel zakelijk te lunchen in de regio van Den Bosch, waar u voor de deur kunt parkeren? Of zoekt u een plek waar u welkom bent voor een uitgebreide lunch? Of misschien wilt u romantisch lunchen in de prachtige natuur van Bernardus Golf. Hoe dan ook, u bent van harte welkom bij Noble Kitchen. Door onze gasten veel omschreven als ‘één van de beste lunch restaurants van Den Bosch en omstreken’. Wij nodigen u van harte uit om te ervaren of u het daarmee eens bent.

Speciaal voor onze gasten beschikken wij over een royale parkeerplaats, uiteraard is de parkeerplaats voorzien van oplaad palen voor elektrische auto’s. Noble Kitchen is dé lunchlocatie, ideaal gelegen in de driehoek tussen ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg.

Meet the chefs

De soul van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Momenteel hebben we geen events gepland. Stay tuned!

Reserveer