Thuis genieten van de smaken van Noble Kitchen

Lieve gasten,

Ik ben nu ruim 25 jaar chef en 10 jaar ondernemer, maar ik heb nog nooit een beslissing genomen zoals deze. De overheid heeft besloten om op 8 december pas duidelijkheid te geven over de eventuele heropening van de horeca. Uiteraard respecteren we dit, maar we hebben (vooralsnog) besloten restaurant Noble tot minimaal 4 januari 2021 te sluiten. De onzekerheid voor ons, maar ook zeker voor jullie als gast, vonden wij te groot. Maar niet getreurd lieve gasten! We gaan zéker niet stil zitten. We denken nog steeds aan jullie, we bieden leuke zaken zoals de Noble Kitchen’s Asian Afternoon tea, de Noblekitchen@Home Christmas Experience en Your Noble Chef@Home.

Gezien het bewogen jaar, vinden wij het echter nóg belangrijker mooie momenten te vieren met familie, vrienden en geliefden. Daarom informeren we u graag over onze mooie, creatieve oplossingen voor een Noble Kitchen Christmas Time@Home. Natuurlijk kunt u de komende periode ook gebruik maken van ons reguliere aanbod afhaal gerechten.”

– Patron Cuisinier Edwin Kats en team Noble Kitchen

NobleKitchen@Home (Reguliere Afhaal)

NobleKitchen@Home Christmas Experience

Noble Kitchen’s Asian Afternoon Tea

Meet the chefs

De ziel van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Momenteel hebben we geen events gepland. Stay tuned!

Reserveer