Meet the chefs

De ziel van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Patron-cuisinier

Edwin Kats

Aan het roer van restaurant Noble en Noble Kitchen staat Edwin Kats. Op zijn 25ste behaalde hij, als jongste chef ooit, de titel SHV Meesterkok, de hoogste titel die een kok kan behalen. In 1995 ontving hij met restaurant De Swaen een Michelin-ster, in 2002 met Restaurant La Rive zelfs twee.

In 2008 sloeg hij zijn vleugels uit en ging hij naar het buitenland voor de InterContinental Hotels Group. Als executive chef was hij verantwoordelijk voor de gehele culinaire operatie van hotels in Libanon en China. Geïnspireerd door zijn internationale ervaringen én gedreven door zijn passie voor het vak, keerde Edwin vijf jaar later terug om voor het culinair ondernemerschap te kiezen. In 2013 opende hij de deuren van restaurant Noble in het voormalige Chalet Royal in ’s-Hertogenbosch, dat in 2016 bekroond werd met een Michelinster. In 2018 is het tijd voor de volgende mooie stap: Noble Kitchen opent zijn deuren in Cromvoirt.

Chef

Bobby Rust

Bobby Rust geeft met zijn bevlogen stijl leiding aan Noble Kitchen. Bobby heeft een mooi en rijk cv. Na zijn opleiding en ervaring bij toprestaurants als De Librije en Oud Sluis kwam hij 2012 in dienst van Ron Blaauw, eerst als chef-kok van het met een Michelinster bekroonde Ron Gastrobar in Amsterdam en aansluitend als chef de cuisine bij restaurant Bridges, het sterrestaurant van het Sofitel Legend The Grand Amsterdam.

Souschef

Tom Schoonus

Ooit werkte Tom Schoonus als leerling van Edwin in het Amstel Hotel. Nu maakt hij de meest fantastische gerechten bij Noble. Zijn nieuwe uitdaging ligt in Cromvoirt, waar hij zijn opgedane kennis met u zal delen. Zijn specialiteit is het maken van sauzen, en bij voorkeur door de ingrediënten met behulp van verdamping te vermengen, om zo een ware smaakexplosie tot stand te brengen. Zijn favoriete gereedschap in de keuken? Een liniaal. Die is onmisbaar om naast de smaak ook de presentatie te perfectioneren.

Reserveer