Meet the team

De ziel van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Patron-cuisinier

Edwin Kats

Aan het roer van restaurant Noble en Noble Kitchen staat Edwin Kats. Op zijn 25ste behaalde hij, als jongste chef ooit, de titel SHV Meesterkok, de hoogste titel die een kok kan behalen. In 1995 ontving hij met restaurant De Swaen een Michelin-ster, in 2002 met Restaurant La Rive zelfs twee.

In 2008 sloeg hij zijn vleugels uit en ging hij naar het buitenland voor de InterContinental Hotels Group. Als executive chef was hij verantwoordelijk voor de gehele culinaire operatie van hotels in Libanon en China. Geïnspireerd door zijn internationale ervaringen én gedreven door zijn passie voor het vak, keerde Edwin vijf jaar later terug om voor het culinair ondernemerschap te kiezen. In 2013 opende hij de deuren van restaurant Noble in het voormalige Chalet Royal in ’s-Hertogenbosch, dat in 2016 bekroond werd met een Michelinster. In 2018 is het tijd voor de volgende mooie stap: Noble Kitchen opent zijn deuren in Cromvoirt.

Chef

Tom Schoonus

Vroeger werkte Tom Schoonus als leerling van Edwin in het Amstel Hotel en als sous-chef bij restaurant Noble. Sinds 2019 is hij de Chef de Cuisine van Noble Kitchen en Bernadus café waar hij zijn opgedane kennis met liefde met u zal delen. Zijn kookstijl is modern frans met een Aziatische touch. Uitzonderlijk trots is Tom op het in 2020 behalen van de Michelin ster voor Noble Kitchen ‘Een droom die uitkomt’. Zijn passie is om dag in dag uit mensen een lach op hun gezicht te toveren door de creaties die hij en zijn team maakt.

Sous Chef

Carlo Lago

Carlo heeft gewerkt bij Restaurant Noble als leerling en is doorgegroeid tot Chef de partie.

Na 2 jaar ervaring te hebben opgedaan bij een ander restaurant is hij weer terug onder de vlag van Noble.

Zijn passie? Werken met mooi gerijpt vlees om deze vervolgens te roosteren op de Robata grill. Waar kun je Carlo ’s-nachts voor wakker maken? Krokant gebakken buikspek uiteraard met een Aziatische twist zoals u gewend bent van Noble Kitchen.

Restaurant Manager

Jan Fassaert

Jan is afkomstig uit Zeeuws-Vlaanderen en studeerde aan de befaamde hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Hij werkte voorheen in meerdere sterrenrestaurants in binnen- en buitenland als restaurantmanager/sommelier en werd verkozen tot Nederlands kampioen ‘Gastvrijheid’. Met zijn ervaring, passie en gedrevenheid zorgt hij iedere dag weer voor een geslaagde lunch of diner voor zowel zijn gasten als voor zijn team.

F&B manager

Nina Kaalverink

Nina is 34 jaar en afkomstig uit Uden. Een rasechte optimist. Problemen vindt ze heel erg lastig dus het liefst denk ze altijd in oplossingen en mogelijkheden. Dit komt goed uit voor de functie die ze bekleedt. Als F&B manager heeft ze samen met Tom en Jan de dagelijkse leiding bij Noble Kitchen, waar ze al sinds de dag van opening werkzaam is. Nina heeft na haar opleiding Leisure & Events aan de NHTV Breda bij diverse horecazaken en hotels gewerkt. ‘Leading by Example’ is haar manier om ons team gedreven en enthousiast te laten zijn.

Upcoming events

Momenteel hebben we geen events gepland. Stay tuned!

Reserveer
Scherm­afbeelding 2024-03-04 om 13.47.16.png